Haberler

Hamidiye Mahallesi'ne İki Yeni Otopark

Bursa’nın İnegöl Belediyesi mahallelere otoparklar yapıyor.

Bursa'nın İnegöl Belediyesi mahallelere otoparklar yapıyor.

Hamidiye Mahallesi Kutlu Sokak ile Filiz Sokak'ta otopark inşaatı sürüyor. 47 araç kapasiteli iki otopark eylül ayı sonunda hizmete girecek. Belediye Başkanı Alinur Aktaş, otopark inşaatlarını yerinde inceledi. Aktaş, "Şehri rahatlatacak; dinlenme mekanları, otopark alanları ve çocuk parkları yapıyoruz. Bugüne kadar planladığımız birçok otoparkı vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Geçtiğimiz yıllarda ürettiğimiz otopark alanları bunun en güzel örneklerindendir. Bugüne kadar sadece mahalle otoparkı olarak 33 otoparkı İnegöl'ümüzün muhtelif mahallelerine kazandırdık" dedi.

Hamidiye Mahallesi'ne iki yeni otopark yapıldığını anlatan Aktaş, "Kutlu Sokak'ta 27 araç kapasiteli 405 metrekarelik, Filiz Sokak'ta ise 20 araç kapasiteli 300 metrekarelik otoparklar eylül sonu hizmete girecek. Otopark alanı ağaçlandırılacak. Bu projenin belediyemize maliyeti 190 bin TL'dir. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimizin otopark alanında yapacağı uygulama sonrasında" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alinur Aktaş Hamidiye İnegöl Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title