Haberler

Hamburger Ekmeğinden Gamalı Haç İşareti Çıktı

Güncelleme:

ABD'nin North Carolina eyaletinde McDonald's'tan hamburger sipariş eden Charleigh Matice, hamburger ekmeğinin içinde gamalı haç işareti görünce şok yaşadı.

ABD'nin North Carolina eyaletinde McDonald's'tan hamburger sipariş eden Charleigh Matice, hamburger ekmeğinin içinden tereyağı ile yapılmış gamalı haç işareti çıkınca neye uğradığını şaşırdı.

TEKLİFİ REDDETTİ, PARASINI GERİ İSTEDİ

North Carolina'daki bir şubeden McDonald's sipariş eden Matice, hamburgerini açtığında gördüğü gamalı haç işareti sonrası hemen McDonald's'ı aradı ve şikayette bulundu. Bu durumun komik olmadığını belirten Matice, Nazilerin sembolü olan gamalı haç yüzünden binlerce insanın hayatını kaybettiğini ifade etti. Şikayeti sonrası McDonald's yetkilileri ise Matice'ye yeni bir sipariş yollama teklifinde bulundu. Teklifi reddeden Matice parasını geri istediğini kaydetti.

ÇALIŞAN İŞTEN ÇIKARILDI

Olayı öğrenen hamburgerin yollandığı bayinin sorumlusu Dulcy Purcell ise hamburgere gamalı haç yapan çalışanın işten çıkarıldığını ifade etti. Purcell açıklamasında, "Mc Donald's'ta bu tarz şeylerin olmasına izin veremeyiz" dedi. Evine gamalı haç yapılmış hamburger yollanan Charleigh Matice ise kendisinden özür dilenmesi sonrası MC Donalds şubesinden tekrar hamburger yiyebileceğini ifade etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Carolina Dünya Haberler

500

Yorumlar (5)

masum:

bu cocuk paralele düsman cemaattenmis, abd ingiltere Türkiye her yerdeler...

11
3
yanıtYanıtla
NÜHÜ:

Tehlikeli bi şekil değilmiş türk olsa ne şekiller yapardı kim bilir :)))))

12
0
yanıtYanıtla
Hakan:

Ç ok değerli bir haber :) Biz nelerle uğraşıyoruz adamların derdine bak:(

8
0
yanıtYanıtla
Alper:

Gamalı Haçmış! O sembolün adı swastika''dır. Manası da çok derindir. Merak eden oturup araştırsın. Neymiş onun yüzünden binlerce insan ölmüşmüş! Gerizekalı kadın alış-veriş yaptığın markanın yardım ettiği israil yüzünden kimse ölmüyor sanki?! Adamların beynini nasıl yıkamışlar. İnsan ölümlerinden etkileniyor ve buna tepki göstermek istiyorsan o firmadan alış-verişi kes! Hatta yaşadığın ülkeyi terket!

6
0
yanıtYanıtla
ROSE:

BENDE EKMEĞİN İÇİNDEN ÇIKTI SANDIM. ADAM YAĞ İLE YAPMIŞ:)))

5
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title