Haberler

    Hamburg Frank Ribery'den Özür Diledi

    Almanya Birinci Ligi (Bundesliga) takımlarından Hamburg, Bayern Münih ile karşılaştığı Almanya Kupası 2. tur maçının bitimine kısa süre kala bir taraftarın sahaya girerek saldırdığı Fransız futbolcu Frank Ribery ve takımı Bayern Münih’ten özür diledi.

    Hamburg Kulübü'nün resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Sevgili Bayern, sevgili Franck Ribery, maçın bitiminden kısa bir süre önce meydana gelen olaydan ötürü özür diliyoruz. Bu, Hamburg ile bağdaşmıyor" ifadeleri kullanıldı.

    Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada da sahaya giren kişinin olaydan sonra polise teslim edildiği belirtilerek, kulübün bu kişi hakkında suç duyurusunda bulunduğu ve stada girme yasağı getirdiği bildirildi.

    Ribery de sahada meydana gelen olaya ilişkin "Bu zor bir durum. Bu kişinin üstüme geldiğini görmedim, ardından da biraz kızdım. Böyle bir şeyin olmaması lazım ancak çok da büyütülecek bir durum değil" dedi.

    Bayern Münih’in 3-1 kazandığı maçın 90. dakikasında sahaya giren bir Hamburg taraftarı, Ribery’e saldırmıştı. Fransız oyuncuya kaşkoluyla vuran ve hakaret içeren el hareketleri yapan kişi, olayın ardından güvenlik görevlileri tarafından sahadan uzaklaştırılmıştı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Franck Ribery Bayern Münih Twitter Almanya Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title