Haberler

Hamas Siyasi Büro Başkan Yardımcısı'ndan Hizbullah'a: Cephe Açın

Güncelleme:

Hamas Siyasi Büro Başkan Yardımcısı Ebu Merzuk, Hizbullah'ı, İsrail'e karşı cephe açmaya davet etti.

Rusya resmi haber ajansı Ria Novosti'ye açıklamada bulunan Hamas Siyasi Büro Başkan Yardımcısı Musa Ebu Merzuk, Hizbullah'a, İsrail'e karşı cephe açması için çağrıda bulundu.

"UMARIM HİZBULLAH İLE BERABER SAVAŞIRIZ"

Ebu Merzuk, "Umarım Hizbullah da 'bu yapıya' (İsrail) kuzeyden bir cephe açar ve beraber savaşırız. Tartışmasız, bu çok anlam ifade ederdi" şeklinde konuştu.

"FİLİSTİN ZAFERİ BİZİM ZAFERİMİZ"

Hizbullah lideri Hasan Nasrallah, geçen Cuma "Dünya Kudüs Günü" münasebetiye yaptığı konuşmada, İsrail'in Gazze'ye saldırılarına ilişkin, "Filistinliler'in zaferi bizim zaferimiz, hezimetleri bizim hezimetimizdir" demişti.

"HEDEF TÜM FİLİSTİN'DİR"

Nasrallah, Hizbullah'ın her zaman Filistin halkı ve tüm Filistinli direnişçilerin yanında yer alacağını belirterek, "Gazze'de hedef sadece Hamas değil, bütün Filistinli direniş gruplarıdır" ifadesini kullanmıştı.

KATLİAM NASIL BAŞLADI?

İsrail, 7 Temmuz Pazartesi günü "Koruyucu Hat" adıyla Gazze'ye yönelik hava ve denizden saldırılar başlatmış, 17 Temmuz Perşembe günü de karadan saldırıya geçmişti.

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda şu ana kadar bin 283 kişi hayatını kaybederken, 7 bin 170 kişi de yaralandı.

Kaynak: AA / Güncel

Filistin İsrail Hamas Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500

Yorumlar (58)

MÜCAHİT 61:

İŞTEBU YA GEÇ BİLE KALINMIŞ BİR DURUM BİZ BUNUN YORUMUNU DAHA ÖNCEDE YAPTIK SADECE HİZBULLAH DEĞİL TÜM İSLAM ÖRGÜTLERİ MEZHEP KAVGALARINI BIRAKIP GERÇEK DÜŞMAN SİYONİST İSRAİLE KARŞI BİRLEŞMELİLER...

39
1
yanıtYanıtla
allohasan:

inşallah hizbullahda ikinci cepheyi açar böyle bir hareket islam aleminde şii sunni ayrılığına son veriri ve müslümanların birliğini perçinler hasan nasrallaha binlerce selam

39
1
yanıtYanıtla
filistin için deymez:

TUZAK OLABİLİR.. hem iran hemde hizbullah filistin için binlerce şehit milyonlarca dolar para verdi.. karşılığında filistin iranı ve hizbullahı şii diye tayyip için 2 dakkada sattılar.. filistinlilere güven olmaz.

15
20
yanıtYanıtla
adanalím@m.m:

Aşalık yahudi dönmesi chp mhp akp herkes filistin dostudur. Dönmeler hariç

yanıt0
yanıt0
adanalím@m.m:

Aşalık yahudi dönmesi chp mhp akp herkes filistin dostudur. Dönmeler hariç

yanıt0
yanıt0
FİLİSTİN İÇİN DEYMEZas@as.com:

ADANALIYA : elhamdülillah müslümanım. elhamdülillah sünnilikten beriyim. benim dinimi sorgulyacağına gitde mezhebini kimler kurmuş onu sorgula.. kripto yahudiler neden aleviliğe değilde sünnilğe sızmış sorgula.. tabi beyin varsa.. ve yürek.. küfrünüde aynen iade ediyorum. nede olsa adanalı. alevi şii caferi kardeşlerim sizde , artık gözünüzü açın sünni ahlakla yetişmiş kişilerden hayır mayır gelmez. malesef gerçek bu.

yanıt0
yanıt0
Şah İsmailblue_haso27@hotmail.com:

Katılıyorum Filistin İçin Deymez Filistin Devlet Başkanı Gitti Yine Tayipe Kucak Açtı Sır Mezhebi Şia Die Lübnan Olmasa Size Daha Ne Katliamlar Yapacaklardı Sünni Mezhebi Ne Zaman Ayrım Yapmazsa Bizde O Zaman Alevisi Şiası Nusayrisi İslam İçin Bİrlik Oluruz..

yanıt0
yanıt0
aslıhan:

allah rızası için nekadar cepevarsa açın çöcuk katililerini cehendeme gönderin

34
1
yanıtYanıtla
Skutlo:

dusuk teknolojinizle israile kafatutmak daha fazla sivilin olumune neden oluyorsunuz

15
14
yanıtYanıtla
sabri demırcandemircan57@hotmail.com:

ne dıyosun sen arkadasımyaa ne sacmalıyosun ınsanlar kusun sıkılırken bombalar yagdırılırken ırzlarını namuslarını mallarını canlarını bu israil kopeklerıne lanetli bı ırka mı teslım etsınler

yanıt0
yanıt0
Tüm 58 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title