Haberler

Hamas Siyasi Büro Başkan Yardımcısı Heniyye

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Hamas Siyasi Büro Başkan Yardımcısı İsmail Heniyye ile röportaj Hamas Siyasi Büro Başkan Yardımcısı İsmail Heniyye, 1915 olaylarına ilişkin Ermeni iddiaları karşısında, Filistin davasına destek veren ve bölgede öncü rol oynayan Türkiye halkı ve hükümetinin yanında olduklarını söyledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Hamas Siyasi Büro Başkan Yardımcısı İsmail Heniyye ile röportaj Hamas Siyasi Büro Başkan Yardımcısı İsmail Heniyye, 1915 olaylarına ilişkin Ermeni iddiaları karşısında, Filistin davasına destek veren ve bölgede öncü rol oynayan Türkiye halkı ve hükümetinin yanında olduklarını söyledi. 1915 olaylarına ilişkin Ermeni iddialarını AA muhabirine değerlendiren Heniyye, "Bu kışkırtıcı kampanyaya karşı, Türkiye halkı ve hükümetinin yanında olduğumuzu vurgulamak istiyorum. Bize göre bu dalganın amacı Türkiye'yi içeride ve dışarıda zor duruma düşürerek, bölgede oynadığı öncü rolden koparmak ve Filistin konusundaki sabit duruşundan vazgeçirmektir" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

İsmail Heniyye Filistin Türkiye Hamas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title