Haberler

Hamaney: İran'ı Dize Getiremeyecekler

Güncelleme:

İran lideri Ayetullah Ali Hamaney, İran'ın nükleer programı konusunda batının ülkesini dize getirmeye çalıştığını ancak başaramadığını belirtti.

SÖMÜRGECİ ÜLKELER İRAN'I DİZE GETİREMEYECEKLER

Ayetullah Hamaney'Tekfiri Akımların İslam Alimleri Açısından Tehlikesi' adlı uluslararası kongrede yaptığı konuşmada, ABD ve Avrupalı sömürgeci ülkeler, bir araya gelerek İran İslam Cumhuriyeti'ni nükleer programı konusunda dize getirmeye çalıştılar ancak başaramadılar ve gelecekte de başaramayacaklar açıklamasında bulundu.

İran ve BM Güvenlik Konseyi'nin 5 daimi üyesi ile Almanya arasında dün sona eren nükleer görüşmelerden kapsamlı bir sonuç çıkmazken, müzakere sürecinin 7 ay daha uzatılmasına karar verilmişti.

"KOALİSYONUN HEDEFİ MÜSLÜMANLARI BİRBİRİNE DÜŞÜRMEKTİR"

ABD önderliğinde IŞİD'e karşı oluşturulan koalisyonu yalan olarak nitelendiren Ayetullah Hamaney, ABD, IŞİD karşıtı bir koalisyon oluşturduğunu iddia etmektedir anacak bu tam bir yalandır çünkü bu koalisyonun asıl hedefi Müslümanlar arasındaki çatışma ve savaş fitnesini diri tutmaktır anacak bu hedeflerine ulaşamayacaklar diye konuştu.

IŞİD gibi tekfiri grupların tamamıyla emperyalistlerin hedefleri doğrultusunda hareket ettiğini savunan Hamaney, bu grupların işgal olunmuş Filistin topraklarında verilen mücadeleyi Suriye ve Irak sokaklarına taşıdığını söyledi.

Filistin meselesine ve İran'ın Gazze'ye yaptığı yardımlara da değinen İran lideri, Batı Şeria'nın silahlanması gerektiğini ve bunun mutlaka yapılacağını ifade etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ayetullah Hamaney Filistin İran Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500

Yorumlar (9)

mskdghaig:

iran sen her nasıl olursa ol. bir islam devletisin senin ismin yeter. şu an dünyadaki tek resmi islam devleti.

3
7
yanıtYanıtla
tusubasamobilWeb@haberler.com:

Hemde oyle bir getirirlerki felegini sasirirsin zindik hamaney

5
5
yanıtYanıtla
WatandaşMobil-IOS:

Bu zamana kadar hiçbir gayri müslüme silah sıktınmı iran he işin gücün kolpalık

4
1
yanıtYanıtla
kapkara:

iran batıyı ve abd yi oyalıyor iran nükleerden asla vazgeçmeyecek. . .

4
0
yanıtYanıtla
sözüm meclisten disari:

bu iranlilar namaza baslarken küfrederek basliyorlar, , bunlar ve yahudiler yeryüzünün en lüzumsuz yaratiklaridir, ,

1
0
yanıtYanıtla
bruksel:

turkiye yuzunu batiya cevirsin bu ordadoguyu kendi haline biraksin, yuzyildir atip dutuyorlar cilesini turkiye cekiyor

0
1
yanıtYanıtla
AraştirMobil-IOS:

Ful destek yolundan dönme!!!

0
1
yanıtYanıtla
62Lİ:

ulan utanın utanın. Allah tan korkun. önce suriyede esed katiliyle birlikte katlettiginiz o mazlumların hesabını verin. sen tarihin boyunca hiç küffarla savaşmışmısın. sizin işiniz gücünüz sünni müslüman katletmek ve katledenlere yardım etmek. kimi kandırıyorsunuzlan siz.

0
0
yanıtYanıtla
eski iran taraftarimobilWeb@haberler.com:

Rafizi sahabe dusmani hamaney abd ve israil in hedefi hakkinda konusuyorsun birde kendi hedefinizi bir aciklayin .ama senin hedefini artik butun sunni dun ya biliyor.sizki seytani bile kandirirsiniz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title