Haberler

Hamaney'den ABD, İsrail ve İngiltere'ye Terör Suçlaması

Güncelleme:

İran dini lideri Ayetullah Ali Hamaney, ABD, İngiltere ve İsrail'i Ramazan ayında İstanbul, Bağdat ve Bangladeş'te düzenlenen terör saldırılarının arkasında olmakla suçladı.

İran dini lideri Ayetullah Ali Hamaney, Ramazan ayında İstanbul, Bağdat ve Bangladeş'i kana bulayan terör oalylarının arkasındaki sorumluların ABD, İngiltere ve İsrail olduğunu öne sürdü.

BAYRAM NAMAZI HUTBEDE TERÖRE DEĞİNDİ

İran resmi ajansı IRNA'ya göre, başkent Tahran'daki Büyük Musalla Camisi'nde kılınan bayram namazı hutbesinde Hamaney, Ramazan ayında Müslüman ülkelerde yaşanan terör olaylarına değindi.

ABD, İNGİLTERE VE İSRAİL HEDEF TAHTASINDA

Hamaney, hutbesinde ramazan ayında Bağdat, İstanbul ve Bangladeş'i hedef alarak yüzlerce insanın ölümüne neden olan terör saldırılarına işaret ederek, "Maalesef, Müslümanların bayramı, sahte İslamı bir anlayışı gerçek İslamın yerine koymak isteyen, teröristlerin eliyle mateme dönüştü. Bu cinayetler, ABD, İngiltere ve Siyonist istihbarat örgütlerinin teröristleri yetiştirme politikasının bir sonucudur." dedi.

"ASTRONOMİK MAAŞLAR GERİ ÖDENMELİ"

Ülkede tartışmalara neden olan üst düzey devlet yetkililerine astronomik rakamlara varan maaşların ödenmesi konusuna da değinen Hamaney, bunun gayrimeşru, günah ve devrimin değerlerine ihanet olduğunu belirterek, sorumluların cezalandırılması ve aldıkları fazla maaşları devlete geri ödemeleri gerektiğini kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Ayetullah Ali Hamaney İsrail İran Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (15)

xxxl:

çok dogru soylemis bas çibanlar onlar ama onlra her sey serbest tabi

16
1
yanıtYanıtla
adinizi yazin:

IRAN=AMERIKA=KANDl

yanıt0
yanıt0
Ardahanli:

Sizler gibi islami parcalayanlar olduktan sonra disarida düsman bol olur. Ancak birlik, beraberlik, kardeslik , saygi ve hosgörü islam dünyadindaki aciyi ve kani durdurabilir. Önce kendi aynaniza bakin ve kendinize Allah Icin bir ceki düzen verin, verinki artik bu kardes kani akmasin ve islam dünyasina baris ve huzur gelsin. Yoksa dis düsmanlarinin, yani abd, avrupa, rus ve israilin isini kolaylastirmaktan baska amaciniz olmaz!Tüm islam aleminin Ramazan bayrami mübarek olsun!

5
7
yanıtYanıtla
the tatar:

kafayı cekmıs kendını selehattın sanan ak genclık duy bunları

6
1
yanıtYanıtla
anti aktrol:

saray daki narsist elabaşı dır kesin

4
2
yanıtYanıtla
TURGUT ŞENTÜRK:

Terör destekçilerinin ve yandaşlarının bu açıklamalar hiç oşuna gitmemektedir. İran terör konusunda gereğini yapmakta tıpkı ABD İsrail ve İngilterede olduğu gibi ülkelerinde teröristlere yandaşlarına ve şakşakçılarına en ağır cezaları uygulamakta kafaları koparılmaktadır. . Terör konusunda yalan söyleyen taih utansın.

5
0
yanıtYanıtla
TURGUT ŞENTÜRK:

Şimdi teröristler yandaşları ve şakşakçıları bu açıklamaya kızarlar. Açıklamayı yapap teröristlerin kafasını koparan bir kişi çünkü. Söylediği tamamen doğru. Dünyayı kana bulayan bu üç ülke tabiki yandaş olan ülkelerin desteğiyle. Almanya Fransa Hollana Belçika Danimarka gibi.

5
0
yanıtYanıtla
atilla:

sensin arkasidaki

1
4
yanıtYanıtla
adinizi yazin:

Ulan Ingilizl ve Avrupaya Petrol satan sen degilmisin?? ulan ermeni Fellucede Amerikayla birlik, saldiran sen degilmisin

2
1
yanıtYanıtla
yaa:

kuzum israilin yeni dostuda Tayyip değilmi onuda bilon mu

yanıt0
yanıt0
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title