Haberler

Hamamönü Söyleşileri Şubatta Dolu Dizgin

Altındağ Belediyesi, Hamamönü Söyleşileri ile Başkent’in sanat alanındaki boşluğunu dolduruyor.

Altındağ Belediyesi, Hamamönü Söyleşileri ile Başkent'in sanat alanındaki boşluğunu dolduruyor. Sanat dünyasının en seçkin isimleri şubat ayında da Hamamönü Söyleşileri'ndeki yerini alacak.

Altındağ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Hamamönü'ndeki tarihi Kabakçı Konağı'nda gerçekleştirilen sohbetler, her akşam 19.00-21.00 saatleri arasında sanatseverlere unutulmaz akşamlar sunuyor. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, tam 7 yıldır düzenledikleri Hamamönü Söyleşileri ile Ankara'nın kültür, sanat ve edebiyat hayatına önemli katkı sağladıklarını söyledi. Bu söyleşilerde yediden yetmişe herkesin edebiyat, tarih, bilim ve sanatla buluştuğunu ifade eden Başkan Tiryaki, tüm Ankaralıları Hamamönü'ne davet etti. Başkan Tiryaki, bu etkinliklerin sanata yön verdiğini vurgulayarak, "Cumhuriyet'in ilk yıllarında Ankara'nın kalbi durumunda olan Hamamönü, bugün de kültüre, sanata, tarihe ve edebiyata verdiği katkıyla yine Ankara'nın kalbi durumunda" diye konuştu.

Ankara'nın farklı yerlerinden gelen vatandaşlar, Hamamönü Söyleşileri'nde hem müziğin hem de en güzel şiir mısralarının tadını çıkaracak. Söyleşilerde yer alan "Bu Toprağın Türküleri, Memleket Havası, Ankara Divan Geceleri, Gönül Titreten Nağmeler, Sevda Türküleri ve Mucize Nağmeler" isimli programlar müzik tadında akşamlara davetiye çıkaracak. Başkent'te Dem Vakti Şiirleri, Kabakçı Konağı Şiir Dinletileri, Şah-ı Şiirler, Grup Sükün ile Şiir Otağı ve Unutulmayan Şarkılar ve Şiirlerle en güzel dörtlükler Hamamönü sokaklarından yükselecek. Peygamber tasavvuru ve sünnet anlayışı ile Kur'an'ın nüzul süreci ise huzura atılan adımlar olacak. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kültür Sanat

Altındağ Belediyesi Veysel Tiryaki Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title