Haberler

Haluk Levent'ten Urla'da Anlamlı Konser

Güncelleme:

Urla Belediyesi öncülüğünde geliştirilen Cennet Mahalle Projesine destek için Haluk Levent Urla'da konser verdi.

Urla'daki romanların eğitim, istihdam ve barınma ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla Urla Belediyesi öncülüğünde geliştirilen Cennet Mahalle Projesi'ne destek için Haluk Levent Urla'da konser verdi. Binlerce Haluk Levent hayranı Urla Meydanı'nı doldurdu.

Avrupa Birliği ve UNİCEF'in desteklediği projeye destek veren Haluk Levent, Urla Belediyesi öncülüğünde Urla Roman Kültür Derneği işbirliğiyle Urla'da sevenleriyle bir araya geldi ve doyumsuz bir konser verdi. Konser öncesi Cennet Mahallesi Projesi'nin eğitim ayağında açılan Urla Belediyesi Toplum Temelli Çocuk Oyun Odası'nın minik öğrencileri sahne aldı. Minik öğrencilerin el ele, birlik ve beraberlik mesajı veren muhteşem şarkıları izleyenlerden büyük alkış aldı. Projenin istihdam ayağında açılan meslek edindirme kurslarında kuaförlük eğitimi alan kızlar da sahneye çıkarak projeyi hayata geçiren Belediye Başkanı Selçuk Karaosmanoğlu başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Urla Roman Derneği Başkanı Eşref Kalkan, eğitime aç olduklarını ifade ederek destek veren herkese teşekkür etti.

Geceye katılan Avrupa Roman Hakları Gözlemcisi Hacer Foggo da duygusal bir konuşma yaparak "Bu proje romanların hayata bakışlarını değiştirecek "Ben de varım" diyecek bir proje. Bu projede çalışmaktan çok mutluyum ve bu büyük projeyi hayata geçiren Urla Belediye Başkanı Selçuk Karaosmanoğlu'na çok teşekkür ediyorum" dedi.

"Türkiye'de bir başka örneği yok"

Cennet Mahallesi Projesi'ni sosyolog ve psikologlar eşliğinde roman vatandaşlarla birlikte onların ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalar yapıldığını dile getiren Urla Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu, "Urla'ya pek çok proje kazandırdık ve yeni projeler üretmeye ve gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Bu projeler arasında Cennet Mahallesi Projesi'nin ayrı bir yeri var. Projemizin ülkemizde başka bir örneği yok Bu projeyi başlamaktan çok mutluyum. Çünkü roman vatandaşlarımızı çok seviyorum ve onlarla gurur duyuyorum." dedi. Projenin hata geçmesi için destek veren herkese teşekkür eden Başkan Karaosmanoğlu, "Her zaman birlik, beraberlik içinde olduk. Hepimizin yüzlerinin güldüğü güzel Urlamız için birlikteliğimizin devam edeceğine inanıyorum" diyerek herkese iyi eğlenceler diledi.

Konuşmaların ardından pek çok sosyal projede yer alan ve Cennet Mahallesi Projesi'ne de destek veren Haluk Levent sahne alarak Urla'da doyumsuz bir konser verdi. Şarkılarını Urlalılarla birlikte hep bir ağızdan söyleyen Haluk Levent, bir ara proje kapsamında kuaförlük eğitimi alan kızları sahneye davet ederek hem oynattı hem de şarkıyı birlikte söyledi. Bu anlamlı projeye destek vermekten dolayı mutlu olduğunu ifade eden Haluk Levent projeye emeği geçen herkese teşekkür etti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selçuk Karaosmanoğlu Avrupa Birliği Haluk Levent Urla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title