Haberler

CHP'li Koç'tan Taziye Ziyareti

Güncelleme:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, 5 gün önce hayatını kaybeden Cemal Uzan'ın ailesine taziye ziyaretinde bulunarak başsağlığı diledi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, 5 gün önce hayatını kaybeden Cemal Uzan'ın ailesine taziye ziyaretinde bulunarak başsağlığı diledi.

CHP Samsun İl Başkanı Dr. Mehmet Atalay, İl Başkan Yardımcısı Şevki Yılmaz, il yönetim kurulu üyeleri ve Bafra İlçe Başkanı Nihat Oktay, CHP Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Eczacı Kemal Ünlü ile birlikte Bafra'nın Emenli köyüne giden Haluk Koç, burada Uzan ailesi ve köylüler tarafından karşılandı. 5 gün önce kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Cemal Uzan'ın ailesine başsağlığı dileyen Haluk Koç ve beraberindekiler, buradan köy kahvesine geçerek köylülerle sohbet etti.

Köy kahvesinde Emenli köylülerle bir araya gelen Koç, CHP'nin direnişi olmasa Başbakan'ın ülkeyi Suriye'de savaşa sokacağını iddia etti. Koç, "Oraya gireceksin, dümdüz edeceksin. Orada kim var? Kafa kesen adam var. Böyle bir vahşet var ve onlar orada her zaman terör odağı olacak. Aynı Afganistan gibi olacak. ve sen orada kardeş kavgasını radikal unsurları da besleyerek Türkiye'yi taraf haline getirdin. Atatürk, İnönü, Menderes, Bayar, hatta Erbakan, Ecevit bunlar ahmak mıydı? Orada hep savaş olmuş, ta Kerbela'dan beri durulmamış orası. Ama oraya müdahil olunmamış. İlk defa bu dönemde taraf olduk" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mehmet Atalay Şevki Yılmaz Haluk Koç Samsun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title