Haberler

Haluk İpek: "Rakip partiler artık yarışmamaya başladı bizimle" -

AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek, cumhurbaşkanı seçimi öncesinde birçok partinin birleştiğini belirterek, "Rakip partiler artık yarışmamaya başladı bizimle. Tek amaçları AK Parti'yi geride bırakabilmek. Bugün de karışımıza çıkıp yarışmıyorlar. Recep Tayyip Erdoğan seçilmesin diye hepsi birleşti. Sosyalist partiler, MHP, CHP, DSP, sağcısı, solcusu hepsi birleşti" dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Iğdır'da bulunan İpek, Iğdır Kültür Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Iğdır Danışma Meclisi Toplantısı'na katıldı.

Burada yaptığı konuşmada, AK Parti'nin son 12 yılda büyük hizmetler yaptığını söyleyen İpek, bu süre boyunca AK Parti'de görev aldığı için gururlu olduğunu anlattı.

AK Parti'nin başarısı arttıkça, partiye yapılan saldırıların da arttığını belirten İpek, "Bütün başarılarımıza rağmen saldırılar devam ediyor. Daha ilk seçimlerde önümüze taş koymaya çalıştılar ama biz her defasında milletimize giderek üstesinden gelmeyi başardık. Rakiplerimiz de her defasında siyaseti germeyi denedi ama başarılı olamadılar" diye konuştu.

İpek, rakip siyasi partilerin tek başına AK Parti karşısında duramadığını söyledi.

Bu nedenle birçok partinin birleşmeyi tercih ettiğini vurgulayan İpek, şöyle devam etti:

"Bizim sürekli artan başarımız nedeniyle rakiplerimiz birleşmeye başladı. AK Parti karşısında güçlü olabilecek herkesi ortaklaşa desteklediler. Rakip partiler artık yarışmamaya başladı bizimle. Tek amaçları AK Parti'yi geride bırakabilmek. Bugün de karışımıza çıkıp yarışmıyorlar. Recep Tayyip Erdoğan seçilmesin diye hepsi birleşti. Sosyalist partiler, MHP, CHP, DSP, sağcısı, solcusu hepsi birleşti.

Bu partileri bir araya getiren güç nedir? Haydar Baş ile Devlet Bahçeli'yi aynı fotoğraf karesine koyan güç kim? Bunu tüm milletimizin düşünmesi gerekiyor. Başbakanımızın seçilmesi halinde Türkiye'nin gelişiminin çok daha hızlanacağını biliyorlar. Hepsi bir araya geldi ama anketlerde gerideler."

İpek, cumhurbaşkanı seçimi için parti teşkilatlarının çok iyi çalıştığını ve kalan 15 günü en iyi şekilde değerlendireceklerini de sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Haluk İpek Ak Parti Iğdır Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title