Haberler

Haluk Alıcık: "Türk Milleti'ni Bölmeye Kimsenin Gücü Yetmeyecek"

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, maç ve ziyaret için gittiği İstanbul’da Şehitler tepesi ile Beşiktaş’taki hain terör saldırısı sırasında yaralanan Polis Memuru Süleyman Yılmaz’ı ziyaret etti.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, maç ve ziyaret için gittiği İstanbul'da Şehitler tepesi ile Beşiktaş'taki hain terör saldırısı sırasında yaralanan Polis Memuru Süleyman Yılmaz'ı ziyaret etti.

Beşiktaş Vodafone Arena önünde gerçekleştirilen ve 44 kişinin şehit düştüğü terör saldırısının yaşandığı Şehitler Tepesi ile saldırı sırasında yaralanan Nazillili Polis Memuru Süleyman Yılmaz'ı Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ziyaret eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık terörü bir kez daha lanetleyerek, "Bu vatan bölünmeyecek, minarelerimizden ezan sesi dinmeyecek, bu bayrak asla inmeyecek. Allah'ın izni ile büyük Türk Milleti'ni bölmeye kimsenin gücü yetmeyecektir" dedi.

İlk olarak Şehit Tepeyi ziyaret eden Başkan Alıcık şehitler için Yasin okuyup dua ettikten sonra Nazilli Belediyespor atkısını saldırının gerçekleştiği yere bıraktı. İstanbul'da okuyan Üniversite öğrencisi Melek Gökçen Alıcık ile birlikte ziyaret ettiği Şehitler tepesinde açıklama yapan Başkan Alıcık " Nazilli Belediye Başkanı olarak ziyaret ve maç için geldiğim İstanbul'da Türk milletinin aziz evlatlarına bombalı saldırı düzenlenen Şehitler Tepesine gururumuz Nazilli Belediyespor atkısı bıraktım. Ayrıca vatan bölünmesin minarelerimizden ezan dinmesin gönderden bayrak inmesin diye şehit olan kahramanlarımız için Yasin okudum. Allah'ımın izni ile büyük Türk milletini bölmeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Ne mutlu Türküm diyene" ifadelerini kullandı.

Şehitler Tepesi ziyareti sonrasında, saldırı sırasında yaralanan Nazillili Polis Memuru Süleyman Yılmaz'ı tedavi gördüğü Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine giderek ziyaret eden Haluk Alıcık, geçmiş olsun dileklerinde bulunarak acil şifalar diledi. Sağlık durumu hakkında ailesinden ve hastane yetkililerinden de bilgi alan Başkan Haluk Alıcık olay günü ve anı hakkında da Süleyman Yılmaz ile uzun süre konuştu. Yılmaz ve ailesinin herhangi bir ihtiyaçlarının olup olmadığı konusunda da görüşen Başkan Alıcık zamanın birlik beraberlik zamanı olduğuna vurgu yaparak daha çok kenetlenip dik duruşun hiçbir şekilde bozulmaması gerektiğini söyledi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haluk Alıcık Beşiktaş İstanbul Nazilli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne? Nihal Candan tutuklandı mı? Nihal Candan neden tutuklandı, suçu ne? Brighton Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Manchester City maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
title