Haberler

Halter Milli Takımı Akçakoca'da Kampa Girdi

Halter Milli Takımı Dünya Şampiyonası hazırlıkları için Düzce'nin Akçakoca İlçesi'nde kampa girdi.

Halter Milli Takımı Dünya Şampiyonası hazırlıkları için Düzce'nin Akçakoca İlçesi'nde kampa girdi. Milli takım antrenörü Mehmet Yılmaz, kasım ayında Amerika'da yapılacak Dünya Şampiyonası için umutlu olduklarını söyledi.

Avrupa Şampiyonası'ndan dönen 8 milli sporcusuyla Akçakoca Spor Salonu'nda antrenman yapmaya başladıklarını belirten Mehmet Yılmaz, 13 Mayıs'ta başladıkları çalışmaların 26 Mayıs'ta son bulacağını belirtiken şöyle dedi:

"Avrupa Şampiyonası'ndan yeni çıktık. Türkmenistanlı milli sporcumuz Daniyar İsmailov ile oradan 3 altın madalya ile döndük. En son 2011 yılında Fransa'da yapılan Dünya Şampiyonası'nda Mete Binay ile dünya şampiyonu olduk. O tarihten bu yana şampiyon çıkaramadık. Kasım ayında Amerika'da yapılacak olan dünya şampiyonasına sıkı hazırlanıyoruz. 6 aylık bir süreç var. Bu süreci iyi değerlendirmek için sporcularımla kampa girdik. Sporcularımız iyi bir performans sergilerlerse altın madalya şansımız olabilir. Çin'in her sıklette potansiyel altın madalya adayları var. Bunun yanında Kazakistan, Rusya çok başarılılar. Biz bunların arasından sıyrılmaya çalışacağız. Tüm sporcularımızdan umutluyuz."

Tükmenistan asıllı milli sporcu Daniyar İsmayilov ise, "Yeniden altın madalya kazanmak istiyorum. Bunun için çok çalışıyorum" diye konuştu. - Zce

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Akçakoca Düzce Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title