Haberler

Halter: 15 Yaş Altı ve Yıldızlar Avrupa Şampiyonası

İsveç'te devam eden 15 Yaş Altı ve Yıldızlar Avrupa Halter Şampiyonası'nın ikinci gününde milli sporcular 11 madalya kazandı.

Landskrona kentinde devam eden şampiyonada kızlar 48 kiloda podyuma çıkan Gamze Karakol, koparmada 67 kilo, silkmede 87 kilo kaldırarak toplamda 154 kilo ağırlığa ulaştı ve 3 altın madalyayı boynuna taktı.

Aynı sıklette podyuma çıkan Elif Acar, koparmada 61 kilo kaldırarak gümüş madalyanın sahibi oldu. Milli halterci, silkmede 75  kiloluk derecesiyle de gümüş madalya kazanırken, toplamda 136 kilo ile Avrupa ikincisi oldu.

Kızlar 53 kiloda yarışan Gamze Yayla, koparmada 72 kilo kaldırarak gümüş, silkmede 86 kiloluk derecesiyle bronz madalya kazanırken, toplamda 158 kilo ile Avrupa üçüncüsü oldu. Üç madalya kazanan milli halterci, Avrupa rekorunu da kırdı.

Erkekler 50 kiloda mücadele eden İsa Güngör, koparmada 86 kilo kaldırarak gümüş madalyanın sahibi oldu. Milli halterci silkmede 98  kiloluk derecesiyle 5. olurken, toplamda 184 kilo ile Avrupa üçüncülüğü elde etti. Aynı sıklette podyuma çıkan Ramazan Gülşen ise koparmada 76 kilo ile 6'ncı, silkmede 88  kiloluk derecesiyle 7'nci, toplamda ise 164 kilo ile yine 7'ncilik elde etti.

Erkekler 56 kiloda podyuma çıkan Erkan Kızıl da koparmada 83 kilo, silkmede 100 kilo ve toplamda 183 kilo ile 7'nci sırada yer aldı.

Bu sonuçlarla milli sporcular, turnuvanın ikinci gününü 3 altın, 5 gümüş, 3 bronz madalya ile tamamladı.

Kaynak: AA / Spor

İsveç Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title