Haberler

Halo 5 Çözünürlük Değeri Belli Oldu

343 Industries tarafından Xbox One'a özel olarak geliştirilen Halo 5: Guardians'ın çözünürlük değeri sonunda kesinliğe kavuştu.

Halo5

343 Industries tarafından Xbox One'a özel olarak geliştirilen Halo 5: Guardians'ın çözünürlük değeri sonunda kesinliğe kavuştu.

Efsanevi seri hatırlarsanız ilk oyunuyla PC platformu için de geliştirilmişti. Lakin bundan sonra gelen devam oyunları Xbox platformuna özel olan yapımın, uzun bir süredir tartışılan çözünürlük değeri problemleri sonunda geliştirici ekip tarafından bir açıklığa kavuştu. Yapım, daha önce Call of Duty ve çeşitli oyunların da Xbox One'da uyguladığı sistemi kullanacak.

Bu sistem ile birlikte normal şartlarda 1080p çalışan oyunlar, duruma göre 900p çözünürlük değerlerine düşüyordu. Özellikle 60fps çalışması istenilen oyunlarda kullanılan bu sistem, aslına bakarsak oldukça mantıklı. Özellikle Xbox One'ın 1080p değerinde yaşadığı problemleri düşünürsek, bu şekilde oyunculara çok daha iyi bir oyun deneyimi sunuluyor.

Halo 5: Guardians için yapılan açıklamada, yapımın 1080p çalışacağı ve demin bahsettiğimiz sistem ile çözünürlüğün duruma göre düşeceği söylendi. Lakin bu çözünürlük düşüşünün kaç olacağı henüz belli değil. Hatırlarsanız yapımın çevrimiçi beta testleri 720p çözünürlük değerinde gerçekleşmişti, bu da kafalara oyunun 720p'ye düşebileceği durumunu getirdi… Konuyla ilgili tüm gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Xbox One Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title