Haberler

Halkoyunları Ekibi'nden Anlamlı Başarı

Güncelleme:

Halk Oyunları Ekibi, Başarı Belgelerini aldıktan sonra Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe'nin katkılarıyla farklı meslekteki insanların boş zamanlarında bir araya gelerek özverili bir çalışma sonucu oluşturulan Halk Oyunları Ekibi, yaklaşık 10 aylık bir çalışma sonrası provalarını tamamlayarak Mersin'e gitmiş, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu'nun düzenlediği "Halk Oyunları Yarışması" seçmelerinde Mersin İl 3.sü olarak 3.lük Kupasıyla Anamur'a dönmüşlerdi.

Kadir Yüce, Nebahat Aslan, Onur Atik, Perihan Gümüş, Mehmet Uysal, Gizem Ardıç, Ali Yıldız, Gülper Takmet, Musa Çalışır, Seval Özkan, Hasan Dalaklıoğlu, Fatma Çetinkaya ve Zerrin Yalçı'nın yer aldığı Anamur Belediyesi Gençlik Sanat ve Kültür Merkezi Halk Oyunları Ekibi, Halk Oyunları Eğitmeni Hakan Küçükderya ve Şafak Küçükderya ile birlikte Başkan Türe'yi makamında ziyaret eden ekip kupayı Başkan Türe'ye hediye ettiler. Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün vermiş olduğu Başarı Belgelerini Halk Oyunları Ekibi'ne tek tek veren Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, bütün ekibe tek tek teşekkür etti. Bu tarz çalışmaları kendilerinin hep desteklediğinin altını çizen Başkan Türe, "Bu başarı bizleri gururlandırdı. Az zamanda çok büyük bir iş yaptınız. Hepinizi ayrı ayrı kutluyorum. 13 ilçe içerisinde 3.olmanız büyük başarı. Tabi ilerleyen zamanlarda hedefiniz birincilik olmalı ama, kısa bir zamanda sıfırdan başlayan bir ekip ve il 3.lüğü. Bu büyük başarıdır. Biz Belediye olarak elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız." diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Türe Türkiye Mersin Anamur Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title