Haberler

Halkbankası'ndan Ahilik Haftası Ziyaretleri

Muş Bulanık Halkbankası Müdürü Ceyhun Koç ve personelleri, Ahilik Haftası dolayısıyla Esnaf ve Kredi Kooperatif Odaları Birliği Başkanı Yakup Kaya’yı makamında ziyaret etti.

Muş Bulanık Halkbankası Müdürü Ceyhun Koç ve personelleri, Ahilik Haftası dolayısıyla Esnaf ve Kredi Kooperatif Odaları Birliği Başkanı Yakup Kaya'yı makamında ziyaret etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Halkbank Müdürü Ceyhun Koç, Ahilik Haftası nedeniyle ziyarette bulunduklarını belirterek, "Ahilik kültürü, dürüstlük, yardımlaşma, dayanışma gibi kavramları içeren çok güzel bir kültürdür. Esnafın birbirine bağlı olması gerektiren bir kültürdür. Ahilik Haftası'nın tüm esnaf sanatkarlarımıza, sanayicilerimize ve işverenlerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getiren Esnaf Kredi Kooperatif Başkanı Yakup Kaya ise, "Halkbank Müdürü olarak göreve başladığı günden bu yana ilçemizdeki tüm esnaf ve sanatkarlar odaları ve esnaflarla yakın temas kurarak çalışmaları ile dikkat çeken Sayın Koç'a teşekkür ederek, Ahi Evran'ın ilkelerini ve prensiplerini esnaf sanatkarlarımıza ve gelecek nesillere ne kadar aktarabilirsek o derece mutlu oluruz. Ahilik bir esnaf teşkilatının başlangıcıdır" diye konuştu. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahilik Haftası Yakup Kaya Halkbank Muş Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

EMRAH KAYA:

AT YAKUP AT!!!! SEN NERDE AHİLİK NERDEACABA YAKUP AHİLİK NEDİR DİYE BİR SORUN CEVAP VEREBİLİRMİ

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title