Haberler

"2. Maça Galibiyetle Başlamak Çok İyi Oldu"

Güncelleme:

Ercan ATA - ANKARA DHA

Halkbank Kulübü Başkanı Selahattin Süleymanoğlu, İkinci maça galibiyetle başlamak çok iyi oldu. İnşallah bu oyunlardan ders alırız dedi.

BAŞKAN SELAHATTİN SÜLEYMANOĞLU İKİNCİ MAÇI ALMAMIZ İYİ OLDU

Denizbank CEV Erkekler Şampiyonlar Ligi'nin son finalisti Halkbank, G grubundaki ikinci maçında Belçika temsilcisi Noliko Maseik'i 3-1 yendi. Maçın ardından gazetecilere açıklama yapan Halkbank Başkanı Selahattin Süleymanoğlu, Gruptaki ilk maçımızda gerçekten kazanmayı çok istediğimiz bir maçı Perugia'ya karşı kaybettik. Bu maçta da daha rahat geçeceğini düşünüyordum. Açık ara aldığımız setlerden sonra biraz rahatladık. Neticede ikinci maça galibiyetle başlamak çok iyi oldu. İnşallah bu oyunlardan ders alırız diye konuştu.

Takımdaki sakat oyunculara da dikkat çeken Süleymanoğlu, Burutay ve Osmani'nin takım için çok önemli olduğunu belirtti. Süleymanoğlu, sakat oyuncuları bir sonraki maça yetiştirerek, gruptan lider çıkmak istediklerini söyledi.

Halkbank Menajeri Ahmet Kavas da, Takım bu maça, iki as oyuncusundan yoksun çıktı, oynadı ve kazandı. Büyük takımlar kötü oynadıklarında da kazanırlar. Biz bugün kötü oynadık ama kazandık. Bundan sonra önümüz açık dedi.

Halkbank Başantrenörü Lorenzo Bernardi, Burutay ve Osmani'den yoksun sahaya çıkmalarının büyük bir sorun olduğuna dikkat çekti.

Bernardi, şunları kaydetti Böylesine önemli oyunculardan yoksun sahaya çıkmak, takımdaki diğer oyuncuların sırtına sorumluluk yüklüyor. Ancak oyunun geneline baktığımız zaman, biz oynadığımız zaman iyi oynuyoruz ama durduğumuz zaman da tam duruyoruz. Bugün oyunun geneline yansıyan oyun anlayışı buydu. Ben bu durumun bir sorun olduğunu düşünüyorum ve bunun çözümüyle ilgili önümüzdeki dönemler bir takım çözüm arayışlarına başlayacağız. Özellikle Avrupa'nın güçlü takımlarına karşı oynarken bu oyun anlayışı bizi sıkıntıya sokabilir. Tamam, karşıdaki oyuncu çıktı, ikinci sette iyi servis atmaya başladı, bu olabilir. Ancak aynı oyuncunun 6-7 servis atıp bizim topu oyuna sokamamamız, kabul edebileceğimiz bir durum değil. Çünkü biz bu tür topları rahatlıkla karşılayıp oyuna sürebilen bir takımız. Dolayısıyla bu maçtaki oyunumuzu her yönden değerlendirip, oyuncularımızla konuşacağız.

ULAŞ KIYAK ÜZERİMİZDEKİ TEDİRGİNLİĞİ ATTIK

Halkbank'ın başarılı pasörü Ulaş Kıyak, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden bütün takımların kaliteli olduğunu belirtti. Maça iyi başladık ama ilk maçtaki mağlubiyet nedeniyle 2. ve 3. sette biraz tedirginlik vurdu diye konuşan Kıyak, Üzerimizdeki tedirginliği atarak gruptan birinci çıkacağız. Amacımız şampiyonluk dedi.

EMRE BATUR ŞAMPİYON OLACAĞIZ

Halkbank Erkek Voleybol Takımı oyuncularından Emre Batur ise, Şampiyonlar Ligi farklı bir dünya. Daha yolun başındayız dedi.

Avrupa'da ve ligde başarı elde edeceklerine olan inancının tam olduğunu belirten Batur, Geçen sene Şampiyonlar Ligi ikincisi olduk bu yıl ise Şampiyon Ligi şampiyonu olacağız diye konuştu.

Batur ayrıca, maç boyunca desteklerini sürdüren taraftarlara ayrıca teşekkür etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Selahattin Süleymanoğlu Halk Bankası Emre Batur Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title