Haberler

Halkalı Gümrüğü'nde 30 Milyon Dolarlık Yolsuzluk Operasyonu

Güncelleme:

Gümrük Muhafaza Müdürlüğü tarafından Halkalı Gümrüğü'nde düzenlenen operasyonda, 30 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Gümrük Muhafaza ve Kaçak İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, Çin'den ithal edilen bazı tekstil ürünlerinin gümrükten geçirildiği sırada usulsüzlük yapıldığını belirledi.

6 AYDIR TAKİP EDİLİYOR

Yüksek vergi oranı olan tekstil ürünlerini düşük vergisi olan farklı ürün olarak gösteren şebekeyi takibe alan ekipler yaklaşık 6 ay çalışma yaptı.

30 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Yapılan çalışmanın ardından dün düzenlenen operasyonla aralarında tekstil işletmesi sahipleri ve gümrük antrepo çalışanlarının da bulunduğu 30 kişi gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında 20 personelinde ifadesine başvurulduğu öğrenildi.

DEVLET, 30 MİLYON DOLAR ZARARA UĞRATILDI

Gümrükte yapılan usulsüzlük ile devletin yaklaşık 30 milyon dolar zarara uğratıldığı belirtildi. Yapılan baskınlarda depolarda arama yapan ekipler, vergi oranı yüksek olmasına rağmen vergi oranı düşük gösterilen 70 konteyner tekstil ürününe de el koydu.

GÖZALTINA ALINAN 30 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

İstanbul Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 30 şüphelinin İstanbul Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Şube Müdürlüğündeki işlemleri tamamlandı. 

Şüpheliler, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Küçükçekmece Adliyesine sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çin Halk Cumhuriyeti İstanbul Halkalı Güncel - Operasyon Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (262)

emri bil maruf nehyi anil munkercik02cik@hotm:

paraleller varmis yamuklar varmis! ne guzel helal olsun o paralele ki yolsuzluk yapanlari ortaya cikariyor... millet o kadar saf mi sizce ? ? ? ? ? ? ?

33
123
yanıtYanıtla
sakirts@3.net:

aha bir şakirt daha.

yanıt0
yanıt0
-.-.-.-.-.-.-.-.cik02cik@hotmail.com:

elhamdulillah sakirtiz

yanıt0
yanıt0
EMRİ BİL MARUF NEHYİ ANİL MUNKERcik02cik@hotm:

sakitligimle gurur duyuyorum.... cok sukur

yanıt0
yanıt0
...as@weww.net:

şakirt demek, müslüman görünümlü yahudi demek. persilvanyalılar sizi, muzcu kemalistlerden sonra, ananascı şakirtlerimiz de oldu, hadi hayırlısı

yanıt0
yanıt0
EMRİ BİL MARUF NEHYİ ANİL MUNKERcik02cik@hotm:

sizin hazirladiginiz sozlukte yaziyorudur, siz dev am edin kardesim sorun yok....

yanıt0
yanıt0
EMRİ BİL MARUF NEHYİ ANİL MUNKERcik02cik@hotm:

sakirtligi kullandiginiza gore sakirtlerden daha iyi anlamini biliyorsunuzdur sikinti yok o yuzden :D maksat muhalaefet olsun sizinkisi :D

yanıt0
yanıt0
kaanhas@hotmail.com:

Ya bu kadar operosyon baska ulkelere olsaydi cogu ulke simdi batmisti ama t adamlar ekonomiyi baya guclu yapmislar cok saglam dovizler firladi ama ne zam var nede bisey krizde yok milletin cogu baya akillanmis adamlar tayibi yedirmiyor helal olsun boyle lider 100 yilda 1 gelir iyi sahip cikin..

44
29
yanıtYanıtla
TOKMAKtokmak@hotmail.com:

bugun patatesin kilosu 5 tl..muz u 2 ye katlamiş....dünyanin en pahali ülkesi japonyada bile benzinin litresi 3 tl iken bizde 5 tl...daha zam yapacak limit mi kaldi??eskiden 5 çeşit vergi vardi;şimdi 30 çeşit kalem var...sen seçimlerden sonra bak ;öyle bir zam yağmuruna tutulacagiz ki milletin aklı şaşacak..bunu bilmek için alim olmaya gerek yok..

yanıt0
yanıt0
ORShakancabinetmaker@gmail.com:

Goz gore gore soyulurken hirsiza ' bravo' diyen gercekten az bulunur. Yahu dis borc 500 milyar dolari coktan gecti haberin varmi aga ...

yanıt0
yanıt0
Tüm 262 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title