Haberler

Halkalı'da Ölen Polis Memuru Resul Uğur Kasap'ın Cenazesi Memleketine Gönderildi

Küçükçekmece Halkalı'daki evlerinde ölü bulunan 2 polisten biri olan Resul Uğur Kasap'ın cenazesi Adli Tıp Morgu'ndan alınarak karayoluyla memleketine gönderildi.

Küçükçekmece Halkalı'daki evlerinde ölü bulunan 2 polisten biri olan Resul Uğur Kasap'ın cenazesi Adli Tıp Morgu'ndan alınarak karayoluyla memleketine gönderildi.

Haber-Kamera Soner HASIRCIOĞLU İstanbul DHA

Küçükçekmece Halkalı'daki evlerinde ölü bulunan 2 polisten biri olan Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Resul Uğur Kasap'ın cenazesi, yakınları ve meslektaşları tarafından Yenibosna'da bulunan Adli Tıp Morgu'ndan saat 21.30 sıralarında alındı.

Polis memurunun cenazesi, toprağa verilmek üzere cenaze aracıyla memleketi Gaziantep'in İslahiye ilçesine doğru yola çıkarıldı. Polis memurunun yarın İslahiye'de yapılacak cenaze törenine katılmak üzere bazı meslektaşları da İslahiye'ye hareket etti.

BUGÜN DOĞUM GÜNÜYDÜ...

Ölen polis memuru Resul Uğur Kasap'ın yakını Orhan Kasap, Cenazesi bugün memleketi Gaziantep'in İslahiye ilçesine gitti. Emniyet'in ayarladığı bir cenaze aracıyla, karayoluyla gitti. Yarın inşallah orada defnedilecek. Evet maalesef bugün 1 Nisan ve doğum günüydü. Bize 1 Nisan şakası yaptı dedi.

Bu arada, aynı olayda ölen Güngören İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Çağrı Ozan Tatar'ın cenazesinin de yarın ailesi tarafından Adli Tıp'tan alınarak, toprağa verilmek üzere Osmaniye'ye götürüleceği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Küçükçekmece İstanbul Halkalı 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title