Haberler

Halka Saygı Duymadan Halka Hizmet Edilemez

Güncelleme:

AK Parti Sur Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Kurt, seçim gezilerini sürdürüyor.

Seçim gezilerini yoğun bir tempo ile sürdüren AK Parti Sur Belediye Başkanı Abdurrahman Kurt, Halkın özgürlüğüne ve iradesine saygı duymayanların bu halka hizmet etme şanslarının olmadığını belirterek, "Halka saygı duymadan halka hizmet edilemez. Tek derdimiz bu halkın özgür iradesine saygı duyulmasıdır" dedi.


AK Parti Sur Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Kurt, seçim gezilerini çok yönlü sürdürüyor. Dün İlçe Başkanı Şafak Yontürk ile birlikte Diyarbakır Devlet Hastanesi'ni ziyaret eden Kurt, hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulunurken, sağlık çalışanlarının sorunlarını dinledi.

Hastane ziyaretinin ardından Sur İlçesi'ne bağlı Dicle Mahallesi (Kabi)'yi ziyaret eden Kurt, burada bir süre seçim bürosunda partililerle görüştükten sonra, mahalledeki iki ayrı taziyeye katılarak, başsağlığı dileklerinde bulundu. Kurt, daha sonra yine Sur İlçesi'ne bağlı Çarıklı Mahallesi'ne geçerek, burada seçim bürosunu ziyaret etti. Bu sırada ev ziyaretlerini de sürdüren Kurt, vatandaşlardan 30 Mart için destek talebinde bulundu.

BİZİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN HALKIN İRADESİNİN SANDIĞA YANSIMASIDIR

Kendileri için önemli olan sandığa halkın özgürce iradesinin yansıması olduğunu vurgulayan Kurt, "Gittiğimiz her yerde insanların bizimle paylaştıkları şeylere baktığımız zaman, özellikle Diyarbakır'da sandık güvenliğinden bahsediliyor. Bizim AK Parti olarak; şunu çok net ifade edebilirim ki, AK Parti dışındaki herhangi bir oya uzanmış bir el kirli bir eldir. Dolayısıyla böyle bir şeye tenezzül eden asla bizden olamaz. Bu anlamda halkın özgür iradesine kast eden herkes bilmelidir ki, bir halk düşmanlığı yapmaktadır. Kendi halkına güvenmeyenler, kendi halkının iradesine saygılı olmayanlar halka hizmet edemezler. Bunu bilmemiz lazım. Hep birlikte bu bilinçle sandığa gitmemiz lazım" dedi.

HEPİMİZİN DERDİ HALKIN ÖZGÜRLÜĞÜDÜR

"Önemli olan halkın özgür iradesinin ki hepimizin derdi halkın özgürlüğüdür" diyen Kurt, şöyle dedi:
"Yıllardır bunun mücadelesinin derdindeyiz. Ve bunları bu kadar söyledikten sonra hala halkın iradesine saygı duyamıyorsak, bir problem var demektir. Tarih maalesef halkın özgür iradesine saygı duymayan kurtarıcı görüntülü insanların yarattığı facialarla doludur. Bunun en büyük örneği Türkiye'de Kemalizm yaşattığı 90 yıllık görüntüyle sabittir. Dolayısıyla bizim burada sahada gördüğümüz, özellikle halkın büyük bölümünün bizden talep ettiği, irademize saygılı olunması için sandık güvenliğine dikkat edilmesine ilişkin uyarılar alıyoruz. Sandık atamalarında dikkatimizi çeken bazı kasıtlar olduğunu da ifade edebiliriz. Onun üzerinde duruyoruz. Gerektiğinde onunla ilgili bir açıklama yapacağım.

HALKIN ÖZGÜRLÜĞÜNE SAYGI DUYMAYAN HALKA HİZMET YAPAMAZ

Şunu net söylüyorum. Halkın özgürlüğüne ve iradesine saygı duymayanların bu halka hizmet etme şansları yoktur. Halka saygı duymadan halka hizmet edilemez. Tek derdimiz bu halkın özgür iradesine saygı duyulmasıdır. Sandığa yansıyan şeyin gerçekten o halkın iradesi olduğundan herkesin kanaati tam olmalıdır"

SURİÇİ ALTIN BİR KUMAŞTIR, İYİ BİR TERZİNİN ELLERİNE TESLİM ETMEK LAZIM

Kurt, Bölge özellikle Kürt sorunun yarattığı sosyal ve ekonomik enkazla ilgili ciddi problemler yaşandığına değinerek, "Ve bunun çözümünün de AK Parti belediyeciliğinde olduğunu halkımız biliyor. Biz bu işin mimarıyız. Diyarbakır, hele Sur içi altından bir kumaştır. İyi bir terzinin eline verilmezse maalesef Kırklar dağı gibi faciaları daha çok yaşarız. Bu altın kumaşı helak ederiz. Yazık olur bu şehrin kumaşına, daha fazla geç olmadan bu kumaşı usta ellere teslim etmek zamanıdır" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Abdurrahman Kurt Diyarbakır Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title