Haberler

Halk Sağlığı Haftası

Burhaniye Toplum Sağlığı Müdürlüğü, her yıl 3-9 Eylül'de kutlanan Halk Sağlığı Haftası kapsamında halkı bilinçlendirmek için stant açtı.

Burhaniye Toplum Sağlığı Müdürlüğü, her yıl 3-9 Eylül'de kutlanan Halk Sağlığı Haftası kapsamında halkı bilinçlendirmek için stant açtı.

Sağlık Merkezi önünde açılan stantta, sağlığın korunması ve geliştirilmesi için koruyucu sağlık hizmetleri kapsamında keneye karşı korunma yolları, sigaranın zararları, egzersizin önemi, yeterli ve dengeli beslenme, düzenli fiziksel aktivite, hareketli yaşam, şişmanlık ve şişmanlığın oluşturduğu riskler, anne sütünün önemi, doğru emzirme yöntemleri, demir ve devit desteği programının yürütülmesi, gebelik izlenimlerinin aile hekimlerinde yaptırılması, yeni doğan taramalarının doğru ve zamanında yaptırılması ve bu durumlarla ilgili doğru alışkanlıklar kazanılmasının sağlanması hakkında vatandaşlara bilgiler veriliyor.

Kaynak: AA / Yerel

Burhaniye Eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title