Haberler

Ankara'da Belediye Ramazan Pidesini 70 Kuruşa Satacak

Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, her yıl olduğu gibi bu yıl da ramazan ayı boyunca iftar sofralarının vazgeçilmezi olan ve el değmeden hazırlanan Halk Pide'yi, 70 kuruştan satacak.

450 BÜFEDE YER ALACAK

Halk Ekmek Fabrikası güvencesiyle ucuz, lezzetli ve sağlıklı şekilde üretilecek olan dikdörtgen şeklindeki Halk Pide, ramazan ayının ilk gününden itibaren 450 Halk Ekmek büfesi ve mağazasında yerini alacak.

EL DEĞMEDEN HAZIRLANIYOR

Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürü Ali İlkbahar, ramazan pidesine, Türkiye'de ilk defa el değmeden üretimi gerçekleştirilen dikdörtgen Halk Pide ile farklı bir boyut kazandırdıklarını kaydederek, "Ramazan ayı boyunca ucuz ama doğal Halk Pidemizi, katkısız un, yumurta ve susamdan üretiyoruz. El değmeden, özel ambalajında satışa sunacağımız Halk Pidemizi, vatandaşlarımız ilk kendi elleri değerek, afiyetle iftar sofralarında tüketecekler" ifadesini kullandı.

"HERKES YESİN" DİYE HALK EKMEK'TEN UCUZ PİDE

Halk Pide'nin 250 gram olacağını ve "Herkes Yesin" sloganıyla 70 kuruştan satılacağını bildiren İlkbahar, "Ramazan süresince pidenin yanı sıra vatandaşlarımız tarafından çok olumlu ve beğeniyle karşılanan börek ve kete çeşitlerimizin de üretimlerini artırarak, talepleri karşılamaya çalışacağız" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Ali İlkbahar Alışveriş Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (5)

GERÇEK KARTAL...:

DARISI İZMİRLİNİN BAŞINA.

5
2
yanıtYanıtla
Mymoon:

Darısı tüm Türkiyenin başına.

yanıt0
yanıt0
MMOM:

Müslüman, günde içinden 7. 000 İhlas Suresini oku, İmanın çelik gibi kuvvetli olsun.

0
6
yanıtYanıtla
ankaralı:

mmom senin işinyok galiba senyap buyazdıklarınıda bigörelim bizim calışmamızlazım senin cukasalam anlaşılan heryere farklı biyorum atıyon nezaman vakit buluyon nezaman okuyon sen milletle kafamı buluyon

yanıt3
yanıt0
ömer:

Bu nasil kanun nasil yasa, her yerde ayni fiat olmali, demekki 70, kurusada kazaniyor.

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title