Haberler

'Halk Özel Harekat Aracı' Sosyal Medyada 30 Bin Beğeni Aldı Ama Cezadan Kurtulamadı

Güncelleme:

Bir vatandaşın demokrasi nöbetine katıldığı, üzerinde "HÖH" yazılı modifiye aracı sosyal medyada 30 bin beğeni aldı.Trafikte durdurulup karakola çekilen aracın sahibine polis ceza yazdı.

15 Temmuz gecesi, vatandaşlar darbeci hainlerin girişimine kahramanca direnirken, bir vatandaşın üzerinde "HÖH" (Halk Özel Harekat) yazılı modifiye aracı, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi. Demokrasi nöbeti için özel olarak yapılan araç ise emniyet tarafından bağlandı.

'HALK ÖZEL HAREKAT ARACI' İLE DEMOKRASİ NÖBETİNE KATILDI

Küçükçekmece'de modifiye işiyle uğraşan 32 yaşındaki Muhammet Enes Gülaçar, 15 Temmuz gecesi Türkiye'de yaşanan darbe girişimi sonrası kendisine ait olan aracıyla üzerinde "HÖH" (Halk Özel Harekat) yazan vatandaş demokrasi nöbetine katıldı.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Osmanlı arması ve o geceye ait fotoğrafların basılı olduğu görsellerin de bulunduğu araç vatandaşların büyük beğenisini topladı. Sosyal medyada çok sayıda vatandaş aracın fotoğrafını paylaştı. Gülaçar, 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimi sonrası böyle bir şey düşündüğünü belirterek, "Reis-i Cumhurumuz Recep Tayyip Erdoğan'ın emriyle halk sokağa çıktı." dedi. Milli iradeye, demokrasiye sahip çıktığı için böyle bir uygulamaya gittiğini ifade eden aracın sahibi Muhammet Enes Gülaçar, "Çok şükür henüz olumsuz bir tepki almadık. Aşırı derecede olumlu tepkiler aldık. Hem şehir içinden hem şehir dışından gece arayan arkadaşlarımız oldu. Demokrasi nöbetine yılmadan, yorulmadan devam edeceğimizi, buradan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a iletmek istiyorum." dedi.

"OSMANLI AMBLEMİ VARDI"

Aracın üstünde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafının yer aldığını belirten Gülaçar, "Bu fotoğrafın yanında 15 Temmuz gecesi yaşanan olaylar, Havalimanı, Boğaziçi köprüsünün kapatılması, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin bombalanması, MİT Müsteşarlığımıza yapılan saldırı sonrası, F-16'lar ile yapılan saldırılar ile ilgili görseller yerleştirilmişti. Yan taraflarında Osmanlı amblemimiz. Onun hemen yanında HÖH, yani Halk Özel Harekat adı altında yapılan girişimimiz bulunmaktaydı." şeklinde konuştu.

4 SAAT İÇERİSİNDE 30 BİN BEĞENİYE ULAŞTI

Berber arkadaşına gittiği esnada çekilen bir fotoğrafın sosyal medyada paylaşılmasından sonra olumlu tepkiler almaya başladığını kaydeden Gülaçar, "22 Temmuz Cuma günü aracımız saat 16.00'da bitti. Yaklaşık 1,5 saat sonra demokrasi nöbetine gidecektim. Berber arkadaşıma gittiğim esnada çekilen bir fotoğraf, sosyal medya da bir sayfada paylaşılmış. Benim bilgim yoktu. Sosyal medyası kullanıcıları arkadaşlarımız bununla ilgili fotoğraf paylaşmış. Yaklaşık 4 saat içerisinde 30 bin kişiye ulaşmış. Olumlu, olumsuz her tepkiyi aldık. Bize söylenen bütün tepkilere, bütün görüşlere saygı duyuyoruz. Bizim safımız belli, durduğumuz nokta belli. Amerikan arabasını seçmemizdeki özellikle amaç farklı kesimlerin Amerikan araçları ellerinde bulunuyor. Bunları kendilerine göre özel kastettiği günlerde konvoy halinde gezebiliyorlar. Bunlara biz sesimizi çıkartmıyoruz. Bizim de böyle araçlarımız var bünyemizde. Bu araçlarımız bu yönde değerlendirme yoluna gittik." dedi.

"KARAKOLA GİTTİK, TRAFİK POLİSLERİ CEZA YAZDI"

Aracının fotoğraflarının sosyal medyada yayınlanmasının ardından kendisini gören polis ekiplerinin aracı emniyete götürdüğünü söyleyen Gülaçar: "Bize en yakın karakola çekmemiz gerektiğini söyledi. Biz de gittik. Karakola gittiğimiz de orada bulunan arkadaşlar bu aracın görselinin herhangi bir art niyet içermediğini izah etmelerine rağmen, özellikle trafikçi arkadaşlar kendilerince müdürleri ile telefonda görüştüler. Bunu bize cezai işlem olarak uygulamak zorunda hissettiklerini söylediler. Cezamızı yazdılar. Aracımızı çekici ile otoparka çektik. Araç üzerindeki bütün görsellerimizi çıkarttık. Ama aracımız bu akşam saatlerinde yeniden yapılacak. Bu aracımızı yine meydanlarda göreceğiz." dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Küçükçekmece Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title