Haberler

Halk Oyunları Şampiyonları Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü'nü Ziyaret Etti

Tekirdağ'da 27- 28 Şubat tarihleri arasında düzenlenen Okullar Arası Halk Oyunları Yarışması'nda birinci olan Kapaklı Sanayiciler İlkokulu Halk Oyunları Ekibi, Kapaklı Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant'ı makamında ziyaret etti.

Tekirdağ'da yapılan Halk Oyunları Yarışması'nda birinci olan Kapaklı Sanayiciler İlkokulu Halk Oyunları Ekibini kabul eden Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, "Yarışmalara gitmeden önce beni de ziyaret etmiştiniz. Sizlere o gün başarılar dilemiştim. Kazanmak güzeldir ama hak ederek kazanmak daha da güzeldir. Emeğinizin karşılığını alarak birinci oldunuz, sizleri ve hocalarınızı tebrik ediyorum. Bundan sonraki turnuvalarda ve yarışmalarda ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğimize inancımız tamdır" diye konuştu.

Öğrencilere moral verip onları takdir eden Milli Eğitim Müdürü Nalbant, "Başarıya inanmayı yüzde 50, diğer 50'lik kısmı da eğitmenler tarafından yapılan çalışmaya bağlıyorum. İnşallah ileriki zamanda da Kapaklı İlçesi olarak, Sanayiciler İlkokulu olarak Tekirdağ'da en ön sıraya bizleri taşırsınız. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizin ayrı ayrı gözlerinden öpüyorum. Emeği geçen herkese de teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

28 Şubat Tekirdağ Kapaklı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title