Haberler

Halk Oylamasına Doğru

Ak Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, " Türkiye, 2023 hedeflerinin çoğunu şimdiden yakalamıştır." dedi.

Milletvekili Çanak, halk oylaması çalışmaları kapsamında Perşembe ilçesini ziyaret etti.

Efirli Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Çanak, geçen yıl yaşanan sel sonrası yıkılan Akçaova Köprüsü'nün kısa süre içinde ulaşıma açılacağını söyledi.

"Türkiye kalkınmasını uzun vadeye yayan 10 yıllık 50 yıllık kalkınma planları yapan bir ülke durumuna gelmiştir" diyen Çanak, "O eski günleri hatırlayanlarımız iyi bilir geçmişte en uzun 5 yıllık kalkınma planları yapılır, planlamaların hiç biri tutmaz yeniden revize edilirdi. Geçmiş dönemlerde alay konusu olabilecek bu tür planlar artık geçmişte kalmış. Türkiye 2023 hedeflerinin çoğunu şimdiden yakalamıştır." ifadelerini kullandı.

16 Nisan'da milletimizin kahir ekseriyetinin "evet" diyeceğine yürekten inandığını vurgulayan Çanak, şöyle konuştu:

"Yeni Türkiye'nin şahlanışını, güneşin doğuşunu 80 milyon hep birlikte izleyeceğiz. Milletimiz uzun yıllardan sonra ilk defa AK Parti'nin güçlü lideri ve istikrarı sağlaması nedeniyle milletimiz azmine sımsıkı sarılınca, neler olabileceğini görme fırsatı yakalamıştır. Güçlü lider, güçlü ülke Türkiye'nin varlığı daha büyük başarılar elde etmek için vatandaşlarımızı hayal etmeye, tasarlamaya ve geliştirmeye sevk etmektedir. AK Parti'nin 15 yıldır yaptığı bir özgüven devrimidir."

16 Nisan'dan sonra koşar adım 2023'e hazırlanan bir Türkiye göreceklerini de dile getiren Çanak, "Giderek yükselen güven ortamında son 15 yılda yakaladığımız büyüme ortamını daha da ileri taşıyacak 2023 Türkiye'si Dünyanın en büyük 10 ekonomisine sahip olmasının yanı sıra devlet geleneğinden gelen ve mirası olan sevk ve idareyi yeniden eline alacaktır." açıklamasında bulundu.

Milletvekili Çanak, daha sonra Kumbaşı balıkçı barınağındaki balıkçılarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Kaynak: AA / Güncel

Oktay Çanak AK Parti Türkiye Ordu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title