Haberler

Halk Oylamasına Doğru

AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, halk oylaması çalışmaları kapsamında Gemerek ilçesini ziyaret etti.

AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, halk oylaması çalışmaları kapsamında Gemerek ilçesini ziyaret etti.

AK Parti Gemerek İlçe Teşkilatınca düzenlenen programda vatandaşlara hitap eden Bilgin, referandumda Gemereklilerin 'evet' oyu kullanacağına güvendiğini belirtti. Halk oylamasına son 5 günün kaldığını anımsatan Bilgin, "Bu son 5 günde 'hayır' diyen 1 kişiyi bile ikna etsek bu bizim için başarıdır." dedi.

Anketlerde sıkıntı olmadığını ve beklentilerinin her geçen gün yükseldiğini söyleyen Bilgin, "Artık yapmamız gereken oranı en yüksekte tutmaktır. Bunun için çok çalışmalıyız ve 5 günün sonunda sandıklarımıza sahip çıkmalıyız. Sonrasında yolumuz da önümüz de çok açık." diye konuştu.

AK Parti Gemerek İlçe Başkanı Hacı Yalçın ve teşkilat üyeleriyle Gemerek Demokrasi Meydanı'nda kurulan pazarı da ziyaret eden Bilgin, esnaftan referandumda destek istedi.

Milletvekili Hilmi Bilgin daha sonra Sızır beldesini ziyaret etti.

Kaynak: AA / Güncel

Hilmi Bilgin AK Parti Gemerek Sivas Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title