Haberler

Halk Oylamasına Doğru

AK Parti Ankara Milletvekili Ali İhsan Arslan, "Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemindeki en büyük amacımız sizlerin oy verdiği bir kişi göreve gelir gelmez engellemelerle karşılaşmadan sadece size verdiği vaatleri yerine getirmeye uğraşsın, görev süresi bittiği zaman tekrar sizin önünüze gelip...

AK Parti Ankara Milletvekili Ali İhsan Arslan, "Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemindeki en büyük amacımız sizlerin oy verdiği bir kişi göreve gelir gelmez engellemelerle karşılaşmadan sadece size verdiği vaatleri yerine getirmeye uğraşsın, görev süresi bittiği zaman tekrar sizin önünüze gelip hesap versin." dedi.

Şereflikoçhisar Belediyesinde partisinin düzenlediği istişare toplantısında konuşan Arslan, tercihlerinin Türkiye'nin baştan sona yeni bir anayasaya sahip olması olduğunu söyledi.

Arslan, anayasa değişikliğine ilişkin 16 Nisan'da gerçekleştirilecek halk oylamasında destek beklediklerini ifade ederek, bunu isterken çok önemli sebepleri olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemindeki en büyük amacımız sizlerin oy verdiği bir kişi göreve gelir gelmez engellemelerle karşılaşmadan sadece size verdiği vaatleri yerine getirmeye uğraşsın, görev süresi bittiği zaman tekrar sizin önünüze gelip hesap versin."

Arslan ayrıca 16 Nisan'dan sonra Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin gelmesiyle AK Partinin 15 yılda yaptığı icraatları 5 yılda yapabilecek imkana sahip olacağını da sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Ali İhsan Arslan AK Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title