Haberler

Halk Oylamasına Doğru

AK Parti Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan, halk oylaması çalışmalarını Bigadiç ilçesinde sürdürdü.

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan, halk oylaması çalışmalarını Bigadiç ilçesinde sürdürdü.

Ak Parti Bigadiç İlçe Teşkilatının düzenlediği program kapsamında Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, AK Parti İlçe Başkanı Neşet Akbıyık ve teşkilat yöneticileri ile birlikte Mecidiye, Çömlekçi, Çağış ve Esenli mahallelerinde sokak sokak dolaşan Bostan, halk oylaması için vatandaşlardan destek istedi.

Vatandaşlardan neden "evet" oyu istediklerini anlatan Bostan şunları kaydetti:

"16 Nisan'dan sonra güçlü yürütmeyi güçlü hükümeti çıkardığımız zaman hem ekonomik çalışmalarımız iyi olacak hem yatırımlarımız daha hızlı olacak. Ayrıca başımızda ki bu terör belasını silip süpüreceğiz. 30 yıldan beri bu milletin bölünmesi için uğraşan ve kan döken Kandil'deki PKK ve onların siyasi uzantıları HDP'liler bu pakete 'hayır' diyor. Başka kim hayır diyor, FETÖ terör örgütü, yani 15 Temmuz'da bu milletin silahlarını, uçaklarını, tanklarını, tüfeklerini, bombasını bu milletin tepesine yağdıran terör örgütü ve onun yandaşları bu anayasa paketine hayır diyor. Başka kim hayır diyor? Almanya, Fransa, Hollanda, Belçika gibi AB ülkeleri hayır diyor. Bunların niye hayır dediğini anlıyoruz, çünkü iki terör örgütü bu ülkeyi bölmek ve parçalamak istiyor, bundan hiç kimsenin şüphesi var mı? Yok."

Dış ülkelerin ve terör örgütlerinin Türkiye'nin gelişmesini istemediğini dile getiren Bostan, ancak ana muhalefet partisi CHP'nin neden hayır dediğine bir anlam veremediğini ifade etti.

Bu konuda CHP'yi eleştiren Bostan, şunları aktardı:

"Avrupa niye hayır diyor, çünkü güçlü ve gelişmiş bir Türkiye'yi asla istemiyor, bunları anlıyoruz. Ama benim anlayamadığım, milletin anlayamadığı CHP niye hayır diyor. CHP bu milletin kurucu iradesi olduğunu söylemiyor mu? Bu devleti biz kurduk demiyor mu? Diyor ama bugün vatan hainleriyle hayırda buluşabiliyor, işte ben buradan seslenmek istiyorum CHP'ye, vatan hainleriyle hayırda buluşturan nedenleriniz ne ? Bu millete tek tek bunu anlatın bu kadar vatan haini ve dış düşmanlar bir araya geliyor, bu milletin içinden çıkmış iki partinin milletinin önüne koyduğu anayasa paketine hayır diyor, peki CHP hangi gerekçelerle hayır diyor'Masaya çağırıyoruz, 'gelin önerileriniz varsa koyun ortaya tartışalım, hep beraber Anasaya hazırlayalım diyoruz', ona da gelmiyorlar."

Son 14 yılda milletin ülkeyi yönetmesi için AK Parti'ye güvendiğini dile getiren Bostan, "Biz 14 yıldan beri milletin önüne kaç defa sandık koyduk, her koyduğumuz sandıkta bu millet bize oyumuzu artırarak görev verdi. CHP asla iktidara gelmiyor, korkular üzerinden bu milleti yönetmek için koalisyon ortaklığı peşinde." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Kasım Bostan Balıkesir AK Parti Bigadiç Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title