Haberler

Halk Oylamasına Doğru

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, halk oylaması çalışmaları kapsamında 9 Nisan'da Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın İzmir'de olacağını belirtti.

Ak Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, halk oylaması çalışmaları kapsamında 9 Nisan'da Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın İzmir'de olacağını belirtti.

Eğitim-Bir-Sen üyeleri ile bir araya gelen Sürekli, 6 Nisan Perşembe günü temeli atılacak Tire-Belevi duble yolunun müjdesini verdi. Sürekli, halk oylamasına sivil toplum örgütlerinin ve vatandaşların oldukça ilgili olduğunu belirterek, geriye kalan 15 günlük kampanya sürecinde de aynı ilginin devam etmesini umduklarını kaydetti. Sürekli, İzmirlileri 9 Nisan'da Gündoğdu Meydanında yapılacak mitinge davet ederek, şunları söyledi: "İzmir'de Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan'ın ve Başbakanımız Binali Yıldırım'ın, İzmir milletvekillerimizin katılımıyla tarihe geçecek bir miting yaşanacak. En güzel İzmir mitingini yapıp, İzmir'de en güzel sonucu alacağız. Halk oylamasına sivil toplum örgütlerinin ve vatandaşımızın teveccühü çok güzel. Vatandaş sevgiyle karşılıyor, sevgiyle uğurluyor bizleri. İnşallah 15 günlük kampanya süreci böyle devam edecek. AK Parti kurulduğu günden bu yana milletin içinde olduk. Başarımızın sırrı da bu. Şimdi halk oylamasına gidiyoruz. Millet yanlış yapmaz. Milli iradeye inanacaksınız. Getirdiğimiz Anayasa değişikliğinde şifre milletin iradesi, bu hükumet sisteminin şifresi de istikrar ve güvendir."

Eğitim-Bir-Sen Tire ilçe Temsilcisi Levent Çiftgümüş, anayasa değişikliğini halkın istediğini belirterek, "15 Temmuz'da yaşanan hain darbe girişimini ve devleti ele geçirmek isteyen hainlerin niyetini hepimiz biliyoruz. O yüzden bu gün vefa günüdür. Bizim, devletimize ve bizden önce bu toprakları bize bırakmış olan atalarımıza bir vefa borcumuz var. O vefa borcunu da sandıkta memur-sen olarak biz 'evet' diyerek çocuklarımıza bırakacağımız miras olarak bunu tarihe yazacağız. Seçim günü sabahı uyandığımızda Türkiye yepyeni bir Türkiye olacak." ifadelerini kullandı.

AK Parti Tire ilçe Başkanı Mehmet Çeltikcoğlu, 15 Temmuz'da sahada kazandıkları zaferi sahada perçinlemek istediklerini belirterek, "Ancak bu referandumun şöyle bir özelliği var; Türkiye Cumhuriyeti 94 yaşında bir cumhuriyet. Genç bir cumhuriyet. 600 yıllık Osmanlı devleti üzerine kurulan temelleri sağlam bir cumhuriyet. Yalnız bu cumhuriyetin işleyişinde önümüze konan sistem de maalesef arızalar söz konusu. 16 Nisan'da inşallah halk tarafından onaylanacak olan Anayasa değişikliği ile bir daha demokrasimizi ve ülkemizin hızını yavaşlatan ve ihanet girişimlerine meydan bırakmayacak daha hızlı yol almamızı sağlayacak." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Kerem Ali Sürekli Binali Yıldırım AK Parti İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title