Haberler

Halk Oylamasına Doğru

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, 16 Nisan’da yapılacak halk oylamasına sayılı günler kala, yeni anayasaya neden Evet diyelim çalışmalarına Serik ilçesinde devam etti.

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasına sayılı günler kala, yeni anayasaya neden Evet diyelim çalışmalarına Serik ilçesinde devam etti.

Atay Uslu, Serik Taşıyıcılar ve Minibüsçüler Kooperatifi'nde şoförlerle yapılan toplantıda, Anayasa değişikliği ve Evet kararı ile birlikte siyasi ve ekonomik krizleri tetikleyen koalisyonların, istikrarsızlıkların tarihe karışacağını ifade etti. Uslu, "Çift başlılığın neden olduğu 2001'deki kitapçık krizi gibi ülkeyi buhrana sokacak kavgaların da önü Evet ile kesilecektir. Yeni sistem istikrarı kurumsal hale getirecek. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, ekonomik büyümenin ilacı, terörün de idam fermanıdır çünkü yeni sistem yönetimi güçlü ve milli kılacaktır, kaosun ve terörün istediği zayıf yönetim devri sona erecektir" dedi.

2 yılda emeklilik koca bir yalandır

Bir vatandaş Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Milletvekillerinin 2 yılda, 18 yaşında vekil olanların 20 yaşında emekli olacağını duyduklarını söyleyerek, bu bilginin doğru olup olmadığını sordu. Antalya Milletvekili Atay Uslu, "Bu bir yalandır. Milletvekilleri de diğer vatandaşlar kaç yaşında emekli oluyorlarsa o zaman emekli olurlar. 18 yaşında milletvekili ol, 20 yaşında emekli ol, yok böyle bir uygulama, bunu kim diyorsa yalan söylüyor, milleti kandırıyor."

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na çağrıda da bulunan Uslu, "Kim yalan söylüyorsa maaşını millete dağıtsın. Eğer bir milletvekili olarak ben 2 yılda emekli olursam, söz veriyorum tüm emekli maaşımı millete dağıtacağım. Emekli olamazsam Kemal Bey şimdi aldığı emekli maaşını millete dağıtabilecek mi? Soralım SGK'ya, kim yalan söylüyorsa maaşını dağıtsın. SSK Genel Müdürlüğü yapmış biri nasıl bunu söyleyebilir anlamıyorum. Kemal Bey, geçmişte yöneticiliğini yaptığı kurumun mevzuatını da okumamış. Kaç yaşında emekli olunduğunu bilmiyor. Bugün de karşı çıktığı Anayasa değişikliğini okumamış, yeni sistemde Başbakanın olmadığını bilmiyor."

Atay Uslu'nun Serik'te Anayasa Değişikliğini konuşma çalışmalarına Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, İlçe başkanı Hasan Kozan, Antalya Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü ve teşkilat üyeleri de eşlik ettiler.

Gün boyu devam eden çalışmalarda Milletvekili Atay Uslu, Serik'te üretici birlikleri, taksiciler, Otobüsçüler Kooperatifi, tarımsal işletmelerin çalışanları, esnaf oda yönetimleri ve esnaf kooperatif yönetimleri ile bir araya geldi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kemal Kılıçdaroğlu AK Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title