Haberler

Halk Oylamasına Doğru

CHP Parti Meclisi Üyesi Gamze Taşcıer, "Güzel, barış içinde yaşayacağımız bir Türkiye'nin var olabilmesi için 'hayır' diyoruz ve bu duyguyla 16 Nisan'da bu aydınlık, güzel günlere olan inancımızla Türkiye'mizde hayırlı bir gün doğacağına inanıyoruz.

CHP Parti Meclisi Üyesi Gamze Taşcıer, "Güzel, barış içinde yaşayacağımız bir Türkiye'nin var olabilmesi için 'hayır' diyoruz ve bu duyguyla 16 Nisan'da bu aydınlık, güzel günlere olan inancımızla Türkiye'mizde hayırlı bir gün doğacağına inanıyoruz." dedi.

Taşcıer, partisinin Karabük İl Başkalığında yaptığı açıklamada, milletvekilleri ve parti yöneticileriyle tüm Anadolu'yu karış karış gezmeye karar verdiklerini söyledi.

16 Nisan'da insanların önüne sandık koyulacağını belirten Taşcıer, "Çünkü bu seçimin sonucunda bir iktidar belirlemeyeceğiz, bir siyasi partiye oy vermeyeceğiz. 140 yıldır gelenek haline gelen, kültürümüzü temsil eden parlamenter sistem yerine bütün yetkilerin tek bir kişide toplanıp toplanmayacağını, aslında bir anlamda rejimin değişip değişmeyeceğini oylayacağız." diye konuştu.

Çocuğunun yarınından endişe duyan anne, babalar olarak, geleceğinden endişe duyan gençler olarak, Türkiye'yi karış karış dolaşarak imkanlarıyla yollara düşeceklerini aktaran Taşcıer, şunları kaydetti:

"Aslında kısaca biz aydınlık bir Türkiye'nin güzel, barış içinde yaşayacağımız bir Türkiye'nin var olabilmesi için 'hayır' diyoruz ve bu inançla, bu duyguyla 16 Nisan'da bu aydınlık, güzel günlere olan inancımızla Türkiye'mizde hayırlı bir gün doğacağına inanıyoruz."

Taşcıer'e CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ile Ankara Milletvekili Ayşe Gülsün Bilgehan da eşlik etti.

Kaynak: AA / Politika

Gamze Taşcıer Karabük Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title