Haberler

Halk Oylamasına Doğru

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş,16 Nisan'da yapılacak referandum çalışmalarına devam ediyor.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş,16 Nisan'da yapılacak referandum çalışmalarına devam ediyor.

Çalışmalarda AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak ve AK Parti Altınordu İlçe Başkanı İbrahim Hekim ile, Hürriyet Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Tekintaş, 16 Nisan'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi için vatandaşlardan "evet" oyu istedi.

16 Nisan'da gerçekleşecek halk oylamasının Türkiye için büyük önem taşıdığını söyleyen Tekintaş, "Ülkemizin büyümesini ve gelişmesini hazmedemeyenler bu referandumda 'hayır' için çalışıyor. Ancak vatanını, milletini, bayrağını ve devletini seven vatandaşlarımız ise sandıkta 'evet' oyu vererek onlara en güzel cevabı verecek." dedi.

16 Nisan'ın ülke için önemli bir gün olduğunu belirten Tekintaş, "Bizler inanıyoruz 16 Nisan günü hızlı büyümenin önündeki en büyük engel kalkacak ve ülkemiz şaha kalkacaktır. İstikrarlı bir Türkiye için herkesin üzerine düşen görevi sonuna kadar yerine getirmesi gerekiyor. Biz bir olduk, ülkemiz için gece-gündüz çalışıyoruz. Biliyoruz ki 16 Nisan günü siz değerli hemşehrilerimiz 'evet' oyu vererek bu hızlı büyümeye destek vereceksiniz." diye konuştu.

AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak da referandumun bir parti seçimi olmadığını, bunun Türkiye'nin hızına hız katacak bir seçim olduğunu söyledi.

Hürriyet Mahallesi Muhtarı Selami Gür ise ziyaretlerinden dolayı Çanak ve Tekintaş'a teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

Engin Tekintaş Oktay Çanak Altınordu Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title