Haberler

Halk Oylamasına Doğru

Eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, 16 Nisan halk oylaması çalışmaları kapsamında Samsun'un Havza ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Ak Parti İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret eden Kılıç, İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir ve Belediye Başkanı Murat İkiz'den çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Daha sonra beraberindekilerle esnaf ziyareti yapan Kılıç, burada yaptığı konuşmada, vatandaşlara 16 Nisan'daki halk oylamasının önemini anlattı.

Türkiye'nin yeni bir sisteme geçtiğini belirten Kılıç, şöyle konuştu:

"Yeni sistemde iki başlılık olmayacak. Şimdi sıkıntı yok. Güçlü AK Parti iktidarında sıkıntı yaşanmadı. 15 Temmuz FETÖ darbe girişiminde koalisyon olsaydı ne olurdu bu ülkenin hali? Yeni sistem hem Cumhurbaşkanın yöneteceği hem de Cumhurbaşkanın icraatın hesabını vereceği bir sistem olacak. 16 Nisan'da 'Evet'leriniz ile Türkiye'nin önünü açacaksınız."

Yeni anayasanın Türkiye'nin güçlü yarınları için önemli olduğunu dile getiren Kılıç, "Elin Almanı, Hollandalısı bu anayasaya 'evet' oyu verilmesini istemiyor. Biz, bu anayasayı bugün için değil, yarınlarımız için deştiriyoruz. Milletimiz ne yaptığını biliyor. Halkımız yanlışa karar vermez. İnşallah 16 Nisan günü Türkiye'nin önünü açıyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

AK Parti Türkiye Samsun Havza Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title