Haberler

Halk Oylamasına Doğru

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erol Kaya, "Bu ülkenin kalkınması ve büyümesi için güven ve istikrara ihtiyaç var. 1997'den 2002'ye kadar bu ülkede yabancı yatırım 1 milyar dolardı.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erol Kaya, "Bu ülkenin kalkınması ve büyümesi için güven ve istikrara ihtiyaç var. 1997'den 2002'ye kadar bu ülkede yabancı yatırım 1 milyar dolardı." dedi.

Kaya, Beykoz'da vatandaşlarla bir araya geldiği sohbet toplantısında, Türkiye'nin yaşadığı sıkıntıların en büyük nedeninin hükümet krizleri olduğunu belirterek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 7 Haziran seçimleri sonrası MHP, CHP, HDP koalisyonu kurma teklifini hatırlattı.

Kaya, "Devlet Bey bunu kabul etseydi kaçıncı parti iktidar olacaktı? 3. parti başbakan olacaktı. Biz sandığa gidiyoruz. Millet Meclisini seçiyoruz. Eğer orada anlaşma sağlanırsa bizim istediklerimize yakın bir şey çıkıyor. Demek ki biz sandığa falan gittiğimizde hükümet falan seçtiğimiz yok. Kimse kimseyi kandırmasın. Bu ülkede sandığa gidildiğinde tartışmasız bir hükümet olsun. 1920'den bu yana 65 hükümet kurduk ortalama ömrü 1,5 yıldır." diye konuştu.

Türkiye'nin büyümesi için güven ve istikrara ihtiyaç olduğunu dile getiren Kaya, "1997'den 2002'ye kadar bu ülkede yabancı yatırım 1 milyar dolardı." ifadelerini kullandı.

Seçimler sonrasında tek parti iktidarına ulaşılamadığı takdirde hükümet kurulamamasıyla ilgili krizlere dikkat çeken Kaya, şöyle konuştu:

"28 Şubat'tan önceki tarihi hatırlayınız. Sandıktan Refah Partisi 1. parti çıktı. Demirel rahmetli Erbakan'a ne dedi hatırlıyor musunuz? 'Siz anlaşmış olabilirsiniz, ben hükümeti istediğime veririm' dedi ve nihayetinde de Mesut Yılmaz'a verdi. Demek ki sandıkta bizim seçtiğimizin olmasını kenara bırakalım, parlamentonun dediği de olmuyor. Bu ülke ne çekiyorsa krizlerden çekiyor. 7 Haziran'da bir şey daha oldu. Ülkede ne terör var ne başka bir şey ama koalisyon çıkacağı belliydi. Bir ay sonra bir kadın çıktı, kadın demekten de hicap ediyorum. Dedi ki, 'Biz sırtımızı YPG'ye, PKK'ya, PYD'ye bilmem neye dayadık" dedi. İki gün sonra Adıyaman, arkasından Diyarbakır'da terör başladı. İşte biz bunun için bu anayasanın değişmesini istiyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

Erol Kaya AK Parti Türkiye Beykoz Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title