Haberler

Halk Oylamasına Doğru

AK Parti Denizli il teşkilatı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Denizli programı için hazırlıkları ele aldı.

AK Parti Denizli il teşkilatı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Denizli programı için hazırlıkları ele aldı.

Partiden yapılan yazılı açıklamaya göre, 24 Mart Cuma günü Denizli'yi ziyaret edecek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingi ile ilgili hazırlıkları görüşmek üzere Denizli il teşkilatı, parti binasında bir araya geldi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın da katıldığı toplantıda, mahalle ve sandık başkanlarına Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi halk oylaması ile ilgili bilgilendirme yapıldı. 24 Mart Cuma günü Denizli'ye gelecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingiyle ilgili ön hazırlıklar gözden geçirildi.

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, mahalle ve sandık görevlilerine Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi referandumu için gerek sahada yaşadıkları tecrübeleri gerekse genel merkezden gelen bilgileri anlattıklarını belirtti.

Filiz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretiyle ilgili olarak da, "Hazırlıklarımız son sürat devam ediyor. Hiçbir detayı atlamadan eksiksiz bir program olması için her kadememiz çalışıyor. Denizli'mize ve teşkilatımıza yakışır şekilde Cumhurbaşkanımızı muhteşem bir kalabalık ve coşkuyla bekliyor olacağız." dedi.

Kaynak: AA / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Osman Zolan AK Parti Denizli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title