Haberler

Halk Oylamasına Doğru

AK Parti Mardin İl Başkanlığı, 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması için Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) kurdu.

Ak Parti Mardin İl Başkanlığı, 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması için Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) kurdu.

Artuklu ilçesi 13 Mart Mahallesi'nde SKM'nin açılışına AK Parti Milletvekilleri Orhan Miroğlu ve Ceyda Bölünmez Çankırı, AK Parti eski Mardin Milletvekilleri Abdurrahim Akdağ, Mehmet Halit Demir, Nihat Eri ve Cüneyt Yüksel, 22. Dönem Mardin Bağımsız Milletvekili Süleyman Bölünmez ile belediye meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Miroğlu, açılışta yaptığı konuşmada, Türkiye'nin önemli bir süreçten geçtiğini söyledi.

Türkiye'nin yeni bir yüzyılda yoluna hızla devam edebilmesi için yeni bir sisteme ihtiyaç duyulduğunu aktaran Miroğlu, "Yüz yıllık bir pencereden bakıyoruz, geleceğimize bakıyoruz. Gençlerimizin geleceğini inşa ediyoruz. 15 Temmuz'u hatırlayarak sandığa gideceğiz. Bu şekilde başarılı olacağız." dedi.

Miroğlu, ülkenin başta ekonomi olmak üzere bütün alanlardan hak ettiği yeri alması için Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin gerekli olduğunu kaydetti.

"Önemli ekonomi kuruluşları Türkiye'nin 2030 yılında dünyanın 12. ekonomisi içerisinde yer alacağını söylüyor" diyen Miroğlu, sözlerine şöyle devam etti:

"Bunları gerçekleştirmek için önce dünyanın 12. ekonomisi, sonraki 5-10 yıl içerisinde dünyanın 10. ekonomisi olabilmemizin tek bir yolu var. Yüzde kaç oy alırsak alalım bürokratik ve askeri vesayet hep başımızın üzerinde yer aldı. Bunun için önerdiğimiz sistem, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemidir."

AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı da 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasında vatandaşlardan alınacak destekle, Türkiye'de yaşayan her vatandaşın her alanda daha güçlü bir birey olarak yaşamasına vesile olacağını kaydetti.

Vatandaşların onayına sunulacak 18 maddelik yeni anayasa değişikliğinin Türkiye'nin önünü açacağını vurgulayan Çankırı, şunları söyledi:

"16 Nisan'da yeni anayasa referandumunda 'evet' dediğimizde güçlü Türkiye'nin yolu açılacaktır. Bizler milletvekilleri olarak, değişiklikleri içeren maddelerin hepsini okuyup inceledik. Günlerce, aylarca geceli gündüzlü olarak çalıştık, tartıştık ve imzamızı atıp işi asıl sahibi olan siz değerli hemşehrilerimize havale ettik. Şimdi sıra sizde."

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar ise AK Parti hükümetlerinin son 15 yılda inanılmaz başarılarla ülkeyi tüm dünyada söz sahibi yapacak konuma getirdiğini söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Orhan Miroğlu AK Parti Türkiye Mardin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title