Haberler

Halk Oylamasına Doğru

Memur-Sen Bafra Temsilcisi Hamdi Yıldız, halk oylamasına ilişkin, "Biz büyük fotoğrafı gören bir teşkilatız. Medeniyet coğrafyamızı yeniden dizayn edenlere müsaade etmemek, batının, emperyalist güçlerin oyununu bozmak için 'Evet' diyoruz.

Memur-Sen Bafra Temsilcisi Hamdi Yıldız, halk oylamasına ilişkin, "Biz büyük fotoğrafı gören bir teşkilatız. Medeniyet coğrafyamızı yeniden dizayn edenlere müsaade etmemek, batının, emperyalist güçlerin oyununu bozmak için 'Evet' diyoruz." dedi.

Yıldız, Bafra Öğretmenevi'nde düzenlediği basın toplantısında, Memur-Sen'in "Öncü Medeniyet, Güçlü Sendika, Büyük Türkiye" hedefiyle yola çıktığını, sorun çözen, kazanım üreten bir sivil toplum kuruluşu olduklarını söyledi.

"Memur-Sen olarak bu ülkede bir daha antidemokratik süreçler yaşansın istemiyoruz." ifadesini kullanan Yıldız, şunları kaydetti:

"Biz bu ülkede sabah kalkıp akşama hükümet değişikliği, pazarlıklarla yoğrulan, fırlayan, inen, yükselen borsa ve dolarlar istemiyoruz. 93 yıllık cumhuriyet tarihimize baktığımızda, 66 hükümet kurulduğu, istikrarsızlığın yoğun olduğu 38 yıl içinde ise 37 hükümetin varlığını yaşadık ki bundan sonra istemiyoruz. İstikrarımız, istiklalimiz 'Evet' diyoruz, umudu büyütmek, ekmeği büyütmek için 'Evet' diyoruz, vesayetin her türlüsü, küresel vesayetin, emperyalistlerin, işbirlikçilerinin oluşturduğu vesayetin tamamının sona ermesi için, statükonun, terör ve vesayetin yeniden tesisini hedefleyen yapıların karanlık faaliyetlerine son vermek için 'Evet' diyoruz. Özgürlüğümüzün vesayeti yenmemize bağlı olduğu ve 16 Nisan'ın vesayet ile hesaplaşma günü olduğu için 'Evet' diyoruz. Sivil anayasa yolunu açtığı için 'Evet' diyoruz. Bu ülkede bir daha 27 Mayıs, 12 Mart, 12 Eylül, 28 Şubat, 27 Nisan e-muhtırası, Gezi olayları, 15 Temmuzlar yaşanmasın diye 'Evet' diyoruz."

Sendika olarak tavırlarının milletten yana olacağını vurgulayan Yıldız, "Biz büyük fotoğrafı gören bir teşkilatız. Medeniyet coğrafyamızı yeniden dizayn edenlere müsaade etmemek, batının emperyalist güçlerin oyununu bozmak için 'Evet' diyoruz. 'Hayır' demek PKK'lı olmak, FETÖ'cü olmak demek değil ama onları, Amerika'yı, Hollanda'yı, Almanya'yı, Brüksel'i sevindirmek demektir. 16 Nisan, Türkiye'nin geleceği için mühim bir eşik." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Hamdi Yıldız Memur Sen Türkiye Bafra Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title