Haberler

Halk Oylamasına Doğru

Eski Rize Milletvekili Şevki Yılmaz, "16 Nisan'dan sonra koalisyon devri bitiyor.

Eski Rize Milletvekili Şevki Yılmaz, "16 Nisan'dan sonra koalisyon devri bitiyor. Ondan saldırıyorlar. Çünkü 16 Nisan'dan sonra koalisyon hükümetlerine mahkum olmayacağız." dedi.

Yılmaz, Karaman Belediyesi ve Evet Platformunca Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi 15 Temmuz Konferans Salonu'nda düzenlenen "Güçlü Türkiye Yolunda, Cumhurbaşkanlığı Sistemi" konulu konferansa katıldı.

Konferansta konuşan Yılmaz, dış güçlerin hain emellerinin 16 Nisan'da "evet" kararının çıkması ile son bulacağını belirtti.

Yeni anayasaya "hayır" demenin ihanet olduğunu dile getiren Yılmaz, "Koalisyon hükümetleri ile bu millet çok şey kaybetti. Kendi sınırlarına hapsedildi. Bize, 'Sen ayağa kalkma' dediler. 16 Nisan'dan sonra koalisyon devri bitiyor. Ondan saldırıyorlar. Çünkü 16 Nisan'dan sonra koalisyon hükümetlerine mahkum olmayacağız." dedi.

Konferansa, AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, Karaman Belediye Başkan Yardımcısı Duran Kabaağaç, AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü ve Memur-Sen İl Temsilcisi Yunus Özdemir ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Karaman Belediyesi Şevki Yılmaz Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title