Haberler

Halk Oylamasına Doğru

Van'da Küresünni Aşireti mensupları, halk oylamasında kararlarının "evet" olacağını açıkladı.

Van'da Küresünni Aşireti mensupları, halk oylamasında kararlarının "evet" olacağını açıkladı.

Ak Parti İl Başkanlığında bir araya gelen aşiret mensupların adına konuşan aşiretin ileri geleni Mustafa Kaçmaz, ülkenin 15 Temmuz'da dış güçlerin işbirliğiyle darbe kalkışmasına maruz kaldığını ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla halkın meydanlar indiğini hatırlattı.

Medya ve güvenlik güçlerinin desteğiyle halkın darbecileri püskürttüğünü anımsatan Kaçmaz, 16 Nisan'da yapılması planlanan referandumla sistem değişikliğine gidileceğini anlattı.

Kaçmaz, ülkenin birlik, beraberlik, kardeşlik, kalkınma, refah, ekonomik anlamda lider ülke olmasının bu sisteme gerçekleşeceğini belirterek, "Başkanlık sistemine geçişle çift başlılık ortadan kalkacak. Daha hızlı, etkin, kararlı, güçlü hükümetle ülkenin bütün sorunları çözüme kavuşacak. Küresünni Aşireti olarak AK Parti'yi kurulduğu günden beri hep destekledik. Bu referandumda aşiretimle ve beni seven tüm Van halkıyla 'evet' diyeceğiz. AK Parti'ye desteklerimizi sonuna kadar sürdüreceğiz." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Mustafa Kaçmaz AK Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title