Haberler

Halk Oylamasına Doğru

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç'u ziyaret eden Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kahramanmaraş Şubesi üyeleri, 16 Nisan'da yapılacak referandumda "evet" oyu kullanacaklarını açıkladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç'u ziyaret eden Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kahramanmaraş Şubesi üyeleri, 16 Nisan'da yapılacak referandumda "evet" oyu kullanacaklarını açıkladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Erkoç, dernek üyelerinin makamındaki ziyaretinde yaptığı konuşmada, gazilerle gurur duyduğunu ve kahraman olan ecdatları gibi Kore'de, Kıbrıs'ta aynı duruşu sergilediklerini söyledi.

Gazilerin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Erkoç "Kahramanmaraş halkının kahramanlığının, Kahramanmaraş'taki Sütçü İmam ruhunun, kurtuluş, istiklal ruhunun aynen devam ettiğinin en önemli göstergeleri olan her biriniz bir örneğisiniz. Sizleri belediyemizde misafir etmekten dolayı büyük mutluluk duymaktayız. Sizlere minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz." dedi.

Dernek Başkanı Tayfun Özbek de tüm gaziler adına Başkan Erkoç'a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Gaziler olarak referandumdaki kararlarını açıklamak için Erkoç'u ziyaret ettiklerini dile getiren Özbek, şunları kaydetti:

"Tek millet tek bayrak, tek vatan, tek devlet için Türkiye'yi seviyoruz, onun için Cumhurbaşkanlığı sistemine 'evet' diyoruz. Cumhurbaşkanımız, Cumhurun başı sayın Recep Tayyip Erdoğan ve belediye başkanımız Fatih Mehmet Erkoç'un 26 Ocak'ta 'evet' çağrısı üzerine, Kahramanmaraş'ta bulunan muharip gaziler olarak biz de 'evet' diyoruz. Başkanımızın yanındayız." diye konuştu.

Daha sonra dernek üyeleri ve Erkoç, rabia işareti yaparak vatandaşlara "evet" oyu kullanmaları çağrısında bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Fatih Mehmet Erkoç Kahramanmaraş Türkiye Kore Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title