Haberler

Halk Oylamasına Doğru

Ak Parti Şırnak İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Atan, Beytüşşebap ilçesinde ve köylerinde referandum çalışması için kadınlarla bir araya geldi.

İlçe merkezi ile Boğazören, Koyunoba, Pirinçli, Bolağaç, Aşağıdere, Ayvalık ve Mutluca köylerini ziyaret eden Kadın Kolları Başkanı Atan, kadınlarla bir araya gelerek cumhurbaşkanlığı sistemi ve anayasa maddelerini anlattı.

Atan, yaptığı açıklamada, referandumun gelecek için bir dönüm noktası olduğunu ifade ederek, daha güçlü, istikrarlı ve huzurlu günler için herkesin "evet" demesi gerektiğini ve bu yolda bütün insanlığa büyük görevler düştüğünü söyledi.

Beytüşşebap Kaymakamlığı, AK Parti İlçe Başkanlığı ve aşiret liderleriyle bir araya geldiğini ifade eden Atan, şöyle konuştu:

"Referandumda başarılı olmamız için herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor. Bölge halkı olarak sayın Recep Tayyip Erdoğan'a vefa borcumuzu sandıkta 'evet' diyerek ödememiz gerekiyor. Biz Kürt halkı olarak, nasıl ki 15 Temmuz darbe gecesinde göğsümüzü tanklara siper ederek kalleş FETÖ'yü püskürttüysek, Allah'ın izniyle 16 Nisan'da da zafer elde edip tüm mazlumların yanında olan reisimizin, arkasında olacağız."

İlçe ve köylerde 7'den 70'e herkesle görüştüğünü aktaran Atan, kendilerinin 15 Temmuz'un nöbetçileri, 16 Nisan'ın "evet"çileri olduklarını kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Beytüşşebap AK Parti Ayvalık Şırnak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title