Haberler

Halk Oylamasına Doğru

Hizan ilçesindeki kanaat önderleri, 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasında "evet" oyu kullanacaklarını açıkladı.

Nurs Köyü Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hikmet Okur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, devletin geleceği için "evet" diyeceklerini söyledi.

Türkiye'de vatanı ve milletin geleceğini ilgilendiren çok önemli bir imtihan ile karşı karşıya olduklarını vurgulayan Okur, şunları dile getirdi:

"Halk oylamasını, bu milletin bin seneye yakın tüm dünyaya hak ve adaletle hükmettiği zamanın yeniden tesisi için bir başlangıç olarak görüyoruz. Aynı zamanda Orta Doğu'da ve alemi İslam'da yaşanan tüm olumsuz gelişmelerin yerini sulh ve adalete bırakacağı bir baharın mukaddemesi olarak görüyoruz. Onun için tereddütsüz olarak 'evet' oyunu kullanacağımızı belirtiyor ve tüm yurttaşlarımızın da bu yönde tercihte bulunmasını istiyoruz."

Nurs köyü sakinlerinden 70 yaşındaki Tahir Okur ise AK Parti hükümetleri öncesinde Türkiye'nin yaşanabilecek bir ülke durumundan çıktığını belirterek, son yıllarda yaşanan gelişmeleri dikkate alarak herkesin "evet" oyu kullanması gerektiğini dile getirdi.

Sait Okur da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı çok sevdiklerini bildirerek, Türkiye'nin 15 yıl önceki durumuna geri dönmemesi için "evet" oyu kullanacaklarını aktardı.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Hizan Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title