Haberler

Halk Oylamasına Doğru

Bitlis'te, 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması süreciyle ilgili konferans düzenlendi.

Hizan Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan konferansta, katılımcılara 15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili sinevizyon gösterisi izlettirildi.

Ak Parti Bitlis İl Başkanı Nasrullah Tanglay, yaptığı konuşmada, 15 Temmuz ruhunu ayakta tutmak, darbelere geçit vermemek ve mazlumların umudu olan Türkiye'nin dünyada lider bir ülke olması için yapılacak halk oylamasında "evet" denilmesi gerektiğini söyledi.

Hizan'ı çok sevdiklerini söyleyen Tanglay, şöyle devam etti.

" Hizan'da belediyecilik hizmetlerine baktığımızda neredeyse sadece hendekler üzerinde çalışmalar yapmışlar. Bunu sizler birebir yaşadınız. Toprağına vatanına ihanet eden insanlar hiçbir zaman başarılı olamayacaktır. Halk oylaması seçimi yaklaşırken kapı kapı dolaşıp bunları anlatmamız gerekmektedir. Ülkemizde şu anda 7 milyon genç bulunmaktadır. Şimdiye kadar bu gençleri mecliste 40-50 yaşındakiler temsil ediyordu. İhtiyar adam gencin halinden ne anlayacak. Yeni anayasada gençler mecliste en iyi şekilde temsil edilecektir."

AK Parti Hizan ilçe Başkanı Ebubekir Çakmak ise büyük bir heyecan yaşadıklarını ve halk oylamasında en yüksek oyun çıkması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

AK Parti Türkiye Bitlis Hizan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title