Haberler

Halk Oylamasına Doğru

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, halk oylaması çalışmalarını Finike, Demre ve Elmalı ilçelerinde sürdürdü.

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, halk oylaması çalışmalarını Finike, Demre ve Elmalı ilçelerinde sürdürdü.

Milletvekili Uslu, Finike, Demre ve Elmalı ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Uslu, ziyaretlerde yaptığı konuşmada, yakın tarihe bakıldığında güçlü iktidarlar döneminde ülkenin sıçrama yaptığına işaret etti. Yeni bir hükümet sistemi arayışının 50 yıldır olduğuna değinen Uslu, "Şimdi milletimiz kararını verecek." dedi.

Uslu, güçlü parlamento, güçlü yürütme ve güçlü bir devlet için bu sisteme ihtiyaç duyulduğunu ifade etti. Yeni sistem ile Türkiye'nin istikrarı yakalayacağını, sıçrama yaşayacağını, sorunlara değil hedeflere odaklanacağını belirten Uslu, artık sorunların torunlara havale edilmeyeceğinin altını çizdi.

Milletvekili Uslu, "İnanıyoruz ki milletimiz bu sisteme baharda 'evet' diyerek tarihimizde yeni bir bahar başlatacak. Yürütmeyi de yasamayı da milletin seçtiği, yargıyı da milletin belirlediği yeni sistem sayesinde büyük Türkiye yolunda daha hızlı adımlarla ilerleyeceğiz." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Finike Elmalı Demre Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title