Haberler

İstanbul'da Halk Otobüsüne Molotof Attılar

Güncelleme:

Okmeydanı Şark Kahvesi'nde toplanan bir grup, yolu trafiğe kapatarak eylem yaptı. Eylemciler yoldan geçen halk otobüsüne de molotofla saldırdı.

Okmeydanı Şark Kahvesi'nde cadde üzerinde eylem yapan grup, özel bir halk otobüsüne molotof kokteyli atarak saldırdı.

ELEKTRİK KABLOLARI PATLADI

Olay Okmeydanı Şarkkahvesi Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde saat 21.30'da meydana geldi. İddiaya göre yüzleri maskeli bir grup Çıksalın-Alemdar seferini yapan özel halk otobüsünü durdurup molotof kokteyli attı. Biranda alevler içinde kalan otobüs üstten geçen elektrik kablolarını da kopardı. Otobüsün üzerine ve yola düşen elektrik kablosunda da patlamalar meydana geldi. Bu sırada akrep tabir edilen zırhlı polis aracı çevrede toplananları uyararak otobüsten ve elektrik kablosunun temas ettiği caddedeki demir bariyerlerden uzak durmalarını istedi. bir süre sonra olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, yanan otobüse su sıkarak müdahale etti. söndürülen otobüs kullanılamaz hale geldi.

"BİZ YANSAYDIK NE OLACAKTI?"

Molotoflu saldırıya uğrayan otobüsteki yolculardan Yalçın Karamanoğlu; “Ben hastaneye gidiyordum 15 kişilik bir grup önümüzü kesti. Camları önce kırdılar. Sonra içeriye Molotof kokteyli attılar. İçeriden dışarıya kendimizi zor attık. Bir arkadaş yandı galiba onu götürdüler. Biz otobüsten inerken attılar. Bu arabaları yakanlar vatan hainidir. Biz yansaydık ne olacaktı? Yazıktır, günahtır. Bunun telafisi yok" diye konuştu.

Olayın ardından çok sayıda polis olay yerine geldi. incelemelerin tamamlanmasının ardından otobüs gelen çekiciyle olay yerinden kaldırıldı. Polis molotoflu saldırganların aranmasına yönelik çevrede çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Okmeydanı İstanbul Güncel Haberler

500

Yorumlar (57)

Karslı Türkçü:

Halk otobüsüne saldır, halka saldır. Sonrada demokrasiden, barıştan söz et.

110
2
yanıtYanıtla
zifer:

Bunu yapanlar aleviler, tabii kürtlerden de destek aldıkları için korkusuzca bu eylemleri gerçekleştiriyor bu aşağının aşağıları...

34
22
yanıtYanıtla
ModernTaktik:

Beyinsiz mahluk,Kürtlere ermeniler gibi katliam yapayım derken dikkat et orta asyaya kadar kovalamasınlar sizi

9
46
yanıtYanıtla
Bozkurt:

İYİ iyi tayyipe oy verdiniz olacagı bu bunlar daha iyi günlerimiz bakalım daha ne olacak

26
19
yanıtYanıtla
KAHROLSUN AKP:

eh normal akp nin simarttigi terör bunlar...

28
15
yanıtYanıtla
irfan:

hepiniz serefsizsiniz allah belanızı verir insallah en kısa zamanda

38
2
yanıtYanıtla
eskare:

vur emri vereceksin hepsini imha edecen vatan hainlerini

34
0
yanıtYanıtla
turkıyem:

bunlar chp ve mhp lıdırler

13
20
yanıtYanıtla
YOK ET:

ŞU KRDLERİ DEF EDİN ARTIK DOĞUYA...SALDIRIN EVLERİNE İŞLERİNE...ERMENİLER NASIL KUDURUP DEFOLDUYSA AYNISI DA SİZE...ONLARDA KENDİNİ YENİLMEZ SANARLARDI

26
7
yanıtYanıtla
misafirmisafir123@hotmail.com:

bu yorumu yazan insan mı?

yanıt0
yanıt0
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title