Haberler

Halk Günü Çözüme Katkı Sunuyor

Van Büyükşehir Belediyesinin haftanın Salı ve Cuma günleri öğleden sonra yaptığı halk günleri toplantısı büyük memnuniyet uyandırıyor.

Van Büyükşehir Belediyesinin haftanın Salı ve Cuma günleri öğleden sonra yaptığı halk günleri toplantısı büyük memnuniyet uyandırıyor.

Cuma günü gerçekleştirilen ve Genel Sekreter Yardımcısı Fazıl Tamer'in başkanlığında yapılan 'Halk Günü'nde birçok sorun, temenni ve öneri dile getirildi. Halkın yoğun ilgi gösterdiği halk günlerinde sorunların çözümü için daire başkanları da toplantılara iştirak ediyor. Dile getirilen yol, su, imar, altyapı gibi sorunlar toplantı sırasında ilgili daire başkanlığınca araştırılarak çözümü için gayret gösteriliyor. Halk toplantılarında genel olarak su, yol, altyapı, imar, ulaşım gibi konularda görüş belirtilerek Van için yeni bir dönemin başladığı ve çalışmaların daha iyi bir seviyeye gelmesi için yoğun çaba harcandığı da dile getirildi. Halkın memnuniyetini dile getirdiği halk günlerinde bir çok kişi belediyenin en yetkili isimleri ile birebir görüşüyor. Sorunlarıyla tüm ekibin ilgilenmesinin çok önemli olduğunu dile getiren vatandaşlar, sıcak ilgi ve çözüme yönelik gayretleri takdirle karşıladıklarını ifade ederek, "Bizim için belediyenin vatandaşa yaklaşımı çok önemli. Bizler bu konuda dile getirdiğimiz sorunlarımıza çözüm buluyoruz. Belediyenin Halk gününü bu yönden önemsiyoruz" dediler.

Belediyenin halk günleri salı ve cuma günleri saat 15.00 ile 17.00 saatleri arasında gerçekleştiriliyor. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title