Haberler

Halk Elinde Hayvan Islahı Ülkesel Projesi

Malatya Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği tarafından Halk Elinde Hayvan Islahı Ülkesel Projesi kapsamında Yazıhan ve Arapgir ilçelerinde bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Malatya Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği tarafından Halk Elinde Hayvan Islahı Ülkesel Projesi kapsamında Yazıhan ve Arapgir ilçelerinde bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Halk Elinde Hayvan Islahı Ülkesel Projesi kapsamında Yazıhan ve Arapgir belediyelerinde ayrı ayrı düzenlenen toplantılarla yetiştiricilere projeyle ilgili bilgi verildi.

Birlik Başkanı İhsan Akın, toplantıda yaptığı konuşmada, doğacak kuzular ile alakalı verilerin kayıtların düzgün tutulması gerektiğini belirtti.

İlk 24 saat içerisinde alınacak verilerin çok önemli olduğuna işaret eden Akın, "Verilerimizi düzgün tutarsak verimliliğimizi arttırma adına zaten burada projenin asıl amacı verimliliği arttırmak. Bakanlığın verdiği desteğinde asıl amacı elinizde ki kuzu, yavru, ikizlilik, süt ve et veriminin arttırılması ile alakalıdır. Bütün soruların muhatapları burada proje teknik elemanından tarım il müdürümüze kadar hepimiz buradayız" ifadelerini kullandı.

Yazıhan Belediyesinde düzenlenen toplantıya, Belediye Başkan Vekili Kadir Yoldaş, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı Zülküf Yıldırımoğlu ve Yazıhan İlçe Müdürü Zafer Tanrıverdi de katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Malatya Arapgir Yazıhan Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title