Haberler

Halk Eğitim Merkezi'nde Yıl Sonu Sergisi

Adıyaman’ın Sincik İlçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Meslek Kursları Yıl Sonu Sergisi düzenlendi.

Adıyaman'ın Sincik İlçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Meslek Kursları Yıl Sonu Sergisi düzenlendi.

Sincik Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü binasındaki serginin açılışına Sincik Kaymakamı Tunahan Efendioğlu, Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, Sincik İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın, öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bu eğitim öğretim döneminde yaklaşık 350 kişiye çeşitli branşlarda kurs veren Halk Eğitim Merkezi, köyler dahil 10 ayrı yerde mesleki kurs çalışmaları yaptı. Sergideki çalışmaları yakından inceleyen Kaymakam Efendioğlu ve beraberindekiler, kurs öğretmen ve öğrencilerinden bilgi aldı.

Kaymakam Efendioğlu, insan emeğinin olduğu her faaliyetin, her sanat ve zanaatın çok değerli olduğunu bu bağlamda burada yapılan el emeği çalışmaların kişisel gelişim ve sosyo-ekonomik açıdan önem arz ettiğini dile getirdi.

Ayrıca bu çalışmaların ekonomik bir değere de sahip olduğunu bu çalışmaların pazarlamasının da yapılarak ev ekonomisine katkı sağlanabileceğini söyledi. Unutulmaya yüz tutan zanaatların da bu faaliyetlerle ayakta kaldığını belirten Efendioğlu, kurslara katılımın memnun edici olduğunu ifade etti.

Kurs taleplerinin mümkün mertebe geri çevrilmeyeceğini, aksine kursları daha çeşitli mesleklere hitap edecek şekilde genişletmek istediklerini belirten Kaymakam Efendioğlu, etkinlikten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve tüm emeği geçenlere teşekkür etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Aydın Seyfi Özkan Adıyaman Sincik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title