Haberler

Halk Eğitim Merkezi Müdürleri Akçakoca'da

Akçakoca İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü, Düzce Halk Eğitim Merkezi Müdürleri ile birlikte Kaymakam Aykut Pekmez’i makamında ziyaret etti.

Akçakoca İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü, Düzce Halk Eğitim Merkezi Müdürleri ile birlikte Kaymakam Aykut Pekmez'i makamında ziyaret etti.

Bireylerin meslek edinmelerinde, gelişen şartlara ayak uydurmalarında ve eğitimlerini tamamlamalarında görev alan, tamamen planlı ve programlı bir eğitim sistemine sahip olmakla birlikte ekonomik, sosyal, toplumsal, kültürel ve sportif alanlarda kurslar düzenleyen Halk Eğitim Merkezlerinin önemi vurgulanarak görev sahası alanındaki çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Kaymakamlık ziyaretinin ardından Sky Tower Otel'e geçilerek Akçakoca Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hasan Yalı'lı tarafından diğer müdürlere ilçemizdeki faaliyetlerle ilgili sunum yapıldı ve program sona erdi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aykut Pekmez Akçakoca Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title